Diplomuddannelse i digital konceptudvikling

En diplomuddannelse i digital konceptudvikling ruster dig til at arbejde mere effektivt med digital strategi, online markedsføring og til at optimere på online service og e-handel. Uddannelsen er målrettet mod dig, der arbejder med markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Med en diplomuddannelse i digital konceptudvikling får du dokumentation for dine digitale kompetencer og frisk inspiration gennem de nyeste digitale trends.

Få en digital vision med hjem til din virksomhed og styrk din karriere

Få papir på dine kompetencer. Med uddannelsen kan du optimere din digitale forretning. Du skaber bedre brugeroplevelser. Du skaber værdi på tværs af platforme - for både virksomhed og kunder.

Som virksomhed får du en medarbejder, der efter hvert modul kommer hjem med frisk inspiration, der omsættes til værdi for kunderne. 

Allerede fra dag ét kunne jeg bruge uddannelsen. Underviserne er folk med mange års erfaring fra branchen og derfor gode til at lære os aktuelle og relevante værktøjer og metoder.

— Christian Thuesen, Online Project Manager, Magasin du Nord

Skab balance i karrieren med en diplomuddannelse

Med diplomuddannelsen i digital konceptudvikling bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse, som er på niveau med en bacheloruddannelse. Hvis du vil bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse.

Undervisere med brancheerfaring

Underviserne på uddannelsen har mange års erhvervserfaring fra branchen, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Med uddannelsen får du også unikke muligheder for at sparre og udvide dit netværk, da dine medstuderende også arbejder inden for markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej