Uddannelse til jeres virksomhed

Ledere og medarbejdere med de rette kompetencer er afgørende for, at I som virksomhed kan nå jeres mål.

Når I vælger at uddanne jeres medarbejdere, investerer I både i den enkeltes udvikling, den daglige opgaveløsning og virksomhedens konkurrenceevne. Det skaber værdi for både medarbejder, leder og virksomhed.

Styrk virksomheden med målrettet kompetenceudvikling

På Erhvervsakademi Aarhus uddanner vi både store grupper af ledere og medarbejdere, det lille team og enkeltpersoner.

Uanset om du søger uddannelse til en større gruppe eller få personer, får I på Erhvervsakademi Aarhus praksisnær uddannelse med en tæt kobling til hverdagen og aktuelle cases på jobbet.

Vi kan tilrettelægge uddannelsesforløb særligt til jeres virksomhed inden for en række forskellige fagområder. For eksempel inden for:

  • Salg og marketing
  • Service
  • Ledelse og HR
  • Bæredygtighed og grøn omstilling
  • It og digital udvikling
  • Finans og økonomi

Hvad er du på udkig efter?

Virksomhedens behov og mål er omdrejningspunktet, når vi rådgiver og sparrer med jer. Vi sætter en ære i at sammensætte et uddannelsesforløb, der giver jer præcis de kompetencer og værktøjer, I har brug for. På den måde får I størst udbytte af den tid og de ressourcer, I investerer i uddannelse.

  • Et uddannelsesforløb kan bygges op omkring fag eller en hel uddannelse på akademi- eller diplomniveau med eksamen og ECTS-point.
  • Et forløb kan også tilrettelægges som et enkeltstående kursus, hvor vi sammen beslutter indholdet - og om det skal være kort og intensivt eller strække sig over en længere periode.

Alle forløb kan suppleres med understøttende konsulentydelser som fx coaching, temadage eller profilværktøjer.

Efteruddannelse Kursister Bygning 2021 1313

Uddannelse til få eller en enkelt medarbejder?

Er du på udkig efter uddannelse til nogle få medarbejdere eller en enkelt person? Så tjek vores mange akademifag eller diplomfag - eller book tid til en gratis individuel karrieresamtale om efteruddannelse.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi er klar med kompetent sparring og rådgivning, så du og din virksomhed kan få overblik og finde den løsning, der bedst matcher det, I gerne vil.

Brian Kruse Jakobsen

Kontakt

Brian Kruse Jacobsen

markedschef

Mail: bkj@eaaa.dk

Telefon: 7228 6165