Efteruddannelse Kursister Samtale 2021 1631

Få sparring om skræddersyet uddannelse

Hos Erhvervsakademi Aarhus skræddersyr vi uddannelsesforløb, der passer til netop jeres virksomhed

Vi er specialister i at tilrettelægge udviklingsforløb, som rammer plet – både i forhold til virksomhedens kultur og konkrete behov for nye kompetencer.

Jeres virksomhed i fokus

Jeres virksomhed, medarbejdere og ledere er i fokus, når vi sammen skal finde en løsning, der matcher jeres behov og det, I gerne vil opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres strategi, daglige praksis og ønsket udbytte og kobler det med vores faglige viden og erfaring.

Ud fra en tæt dialog med jer kan vi tilrettelægge et skræddersyet forløb, som taler ind i deltagernes hverdag på jobbet, og som giver dem viden og værktøjer, de kan bruge med det samme.

Vi kan også inddrage jer som virksomhed i undervisningen via cases, som oplægsholdere eller ved, at I deltager indlednings- og afslutningsvist og rammesætter forløbet i forhold til virksomhedens strategi og mål.

Få et stærkt fælles sprog og fundament

Et internt uddannelsesforløb kan være målrettet en specifik afdeling, leder eller medarbejdergruppe - eller det kan gå på tværs af jeres organisation.

Når I tager afsted på uddannelse sammen, får I et fælles sprog og øger muligheden for at fastholde det lærte i dagligdagen.

Samtidig kan I styrke relationerne, når ledere og medarbejdere mødes om uddannelse og naturligt kommer til at dele erfaringer og sparre med hinanden.

Bliv kontaktet for et skræddersyet forløb

Kontakt os og hør mere om, hvordan I kan styrke kompetencerne i virksomheden. 

Find formularen her
Erhvervsakademi Aarhus Ringvej Syd 2019

Se uddannelsesforløb i andre virksomheder

Her kan du finde en række cases om virksomheder, som vi har gennemført skræddersyet uddannelse for.

Få inspiration fra andre virksomheder

Effekt og forankring skabes i fællesskab

Et godt udbytte er en fælles sag. Sammen vurderer vi, hvordan jeres ledere og medarbejdere bliver klædt godt på til det forløb, de skal i gang med, og hvordan der bedst kan støttes op om deres læring undervejs.

Tilsvarende er det væsentligt at få skabt rum for forankring af det lærte, når deltagerne er tilbage på jobbet, og hverdagen melder sig igen.

Efteruddannelse Kursister Samtale 2021 1719

Sådan foregår samarbejdet om et uddannelsesforløb

Et godt samarbejde om efteruddannelse er vigtigt for at skabe udvikling med effekt. Se her, hvordan samarbejdet foregår i praksis og læs om det team, der bliver knyttet til jeres virksomhed.

Læs mere om samarbejdet med os

Fleksible løsninger der tager højde for hverdagen

I får det bedste udbytte af forløbet, når ledere og medarbejdere afsætter den nødvendige tid til at forberede sig og deltager aktivt i uddannelsesforløbet.

Det er derfor også vigtigt, at forløbet tager hensyn til og spiller godt sammen med deltagernes hverdag og arbejdsopgaver. Derfor tilrettelægger vi sammen forløbet, så tid, sted og afviklingsformer tager højde for jeres hverdag og virksomhedens rytme.

Samarbejdet kan i øvrigt ske i forskellige konstellationer alt efter, hvad der fungerer bedst for jer. I har således mulighed for selv at spille en større eller mindre rolle i forhold til eksempelvis administration og projektledelse i forbindelse med forløbet.

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen herunder, hvis du vil ringes op og høre mere om mulighederne for kompetenceudvikling og skræddersyet uddannelse i jeres virksomhed. Så sørger vi for, at du bliver kontaktet af en af vores dygtige chefkonsulenter.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.