Studiepraktik på Erhvervsakademi Aarhus

Sted: Erhvervsakademi Aarhus' afdelinger.
Tid: -

Går du på sidste år på en gymnasial uddannelse eller på en erhvervsuddannelse? Så kan du komme i studiepraktik på Erhvervsakademi Aarhus i perioden onsdag 26. oktober til fredag 28. oktober 2022.  

Til studiepraktik kan du snakke med studerende og undervisere fra den uddannelse, du er interesseret i. Du får en introduktion til erhvervsakademiet, følger undervisningen og får en fornemmelse for, hvordan det er at være studerende på en videregående praksisnær uddannelse - både fagligt og socialt. 

Hvem kan deltage i studiepraktik?

Studiepraktik er for dig, der læser på sidste år på en gymnasial uddannelse eller på en erhvervsuddannelse. Hvis du allerede har afsluttet din uddannelse, er du selvfølgelig også velkommen til at deltage.

Søg om at komme i studiepraktik

Du skal søge om at komme i studiepraktik. Fra 30. september 2022 kl. 18.00 tildeles de ledige pladser efter først til mølle-princippet. Du kan søge frem til, studiepraktikken begynder - eller til holdene er fyldt op 

Du skal søge på studiepraktik.dk

Praktiske oplysninger

Du får dit program for studiepraktikken, når du har fået plads på en uddannelse.

Du skal medbringe en computer, skriveredskaber og godt humør.

Vi har mange adresser - så sørg for et møde ind på det rigtige sted. Det vil stå i dit program, hvilken adresse du skal møde på.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om studiepraktik, skal du kontakte vores studievejledning på telefon 7228 6020 eller e-mail vejledning@eaaa.dk