Få hjælp til at vælge uddannelse, mens du er i job

Alle kan have brug for ny viden, flere kompetencer eller andre arbejdsværktøjer mens de er i job. Derfor vælger mange at tage på kursus – eller dygtiggøre sig med en uddannelse.

Hos os kan du få en ’rigtig’ uddannelse, mens du er i job. Det betyder, at vores uddannelser er statsgodkendte, formelt kompetencegivende og giver ECTS-point.

En efteruddannelse giver dig mulighed for enten at bygge oven på dine nuværende kompetencer og viden, eller bruge efteruddannelse til at skifte karrierespor - det kommer helt an på hvad dit behov er.

Har du svært ved at vælge, hvilken kompetenceudvikling du har behov for?

Er du i tvivl om hvilken efteruddannelse eller kursus du skal vælge kan du få en times gratis og uforpligtende karrieresparring med en af vores studievejledere om vores efteruddannelser og kurser. Med samtalen får du overblik over dine muligheder og et godt afsæt for at vælge et uddannelsesforløb, som passer til dig og din karrierevej. 

Ønsker du sparring til hvordan du kan udvikle dig som leder?

På Erhvervsakademi Aarhus kan du få en uforpligtende lederudviklingssamtale, som giver dig overblikket og hjælp til at søge den uddannelse, det kursusforløb eller den konsulentydelse, som passer til dine individuelle behov.

Mere viden og inspiration

Få fat i en studie- og karrierevejleder