Fleksibel diplomuddannelse

Niveau

Diplomuddannelse

ECTS

60 ECTS

Varighed

2-3 år

Fleksibelt

Tag et enkelt fag eller en hel uddannelse.

Sådan kommer du i gang
Efteruddannelse Kursister Gruppearbejde 2021 2284

Ønsker du efteruddannelse på diplomniveau, hvor du selv kan sammensætte fag efter dine interesser? Så er en fleksibel diplomuddannelse noget for dig.

En fleksibel diplomuddannelse giver dig mulighed for at sammensætte dit eget individuelle uddannelsesforløb, der passer til dine ønsker, behov og karriere.

På uddannelsen er du selv med til at præge det faglige udbytte og har mulighed for at udvælge fag fra forskellige diplomuddannelser. Du kan for eksempel kombinere fag inden for salg og markedsføring med ledelse eller HR.

Mulighederne på en fleksibel diplomuddannelse er mange og du er i høj grad med til at præge uddannelsen, som du ønsker. Uddannelsen skal dog ende ud med at give dig en klar faglig profil.

Hvorfor vælge en fleksibel diplomuddannelse?

En fleksibel diplomuddannelse er til dig, der ønsker en efteruddannelse på diplomniveau, hvor du i høj grad selv kan være med til at præge det faglige udbytte.

Uddannelsen er oplagt for dig hvis dit arbejde eller interesser dækker et bredt fagligt område.

Scenarie for at tage en fleksibel diplomuddannelse

Martin har et ønske om at få styrket sine kompetencer indenfor både digital konceptudvikling og e-handel, da det vil give værdi i hans nuværende jobfunktion.

Han vil derfor gerne sammensætte en diplomuddannelse, der består af følgende fag:

  • E-handel: dataanalyse, den digitale kunderejse (i alt 20 ECTS)
  • Digital Konceptudvikling: cross media concepts, customer insights, digitalt design, content marketing, digital projektledelse (i alt 25 ECTS)

Ud fra den sammensætning Martin ønsker, kan han egentligt selv vælge, om han vil skrive afgangsprojekt (15 ECTS) indenfor digital konceptudvikling eller e-handel.

Martin vælger, at han gerne vil skrive afgangsprojekt indenfor digital konceptudvikling. På eksamensbeviset vil titlen altså være: Fleksibel diplomuddannelse (indenfor digital konceptudvikling).

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen sammensættes af fag svarende til 60 ECTS. De skal tilsammen sikre dig en klar faglig profil og kompetencer.

  • Fagene kan stamme fra én eller flere diplomuddannelser, men skal være på samme niveau for at kunne indgå i uddannelsesforløbet.
  • En fleksibel diplomuddannelse bygges op af en række moduler, hvor mindst 30 ECTS point, inklusiv afgangsprojektet, skal komme fra det samme fagområde - se oversigten over fagområder.

Du kan eventuelt også lade fag, du allerede har gennemført, indgå som en del af uddannelsen. Du skal inddrage alle fagene i større eller mindre omfang i afgangsprojektet.

Du vil kunne færdiggøre en fleksibel diplomuddannelse på ca. 3 år, dog skal uddannelsen være afsluttet inden for 6 år.

Personlig uddannelsesplan

Som en del af en fleksibel diplomuddannelse skal du udfylde en personlig uddannelsesplan. Formålet med en personlig uddannelsesplan er, at beskrive dit samlede uddannelsesforløb, de enkelte fag samt afgangsprojektet. På uddannelsesplanen skal du angive hvornår du forventer at tage de forskellige fag.

Du kan enten selv lave et udkast/oplæg ved at udfylde skabelonen længere nede, eller lave den i samarbejde med en af vores studievejledere. Uddannelsesplanen skal dog i sidste ende godkendes af en faglig koordinator.

Skabelon til en personlig uddannelsesplan (Word dokument)

Sådan foregår tilmeldingen til fagene

Når din personlige uddannelsesplan er godkendt, kan du løbende tilmelde dig de enkelte fag. Du finder fagene under de relevante diplomuddannelser.

Adgangskrav

Du kan enten blive optaget direkte på diplomuddannelsen hvis du opfylder optagelseskravene, eller på baggrund af en realkompetencevurdering.

Sådan kommer du i gang

Er du interesseret i at vide mere eller tage første skridt til en fleksibel diplomuddannelse? Så udfyld formularen nedenunder og du vil blive kontaktet af en medarbejder fra vores studie- og karrierevejledning.

Hvilken uddannelse er du interesseret i?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få fat i en studie- og karrierevejleder

Mail: vejledning@eaaa.dk
Telefon: 7228 6020

Se åbningstider her