Se vores fødevare- og laborantkurser

Hos Erhvervsakademi Aarhus udbyder vi et stort udvalg af intensive fødevare- og laborantkurser. Opkvalificer dine kompetencer med et kursus inden for blandt andet fermentering, molekylærbiologi eller fødevaresikkerhed.

Kurserne er oplagte for dig, der ønsker at videreuddanne dig sideløbende med dit job. Det kan være du eksempelvis arbejder som laborant, procesteknolog eller tilsvarende job. 

Aktuelle kurser

Kursus

Kommunikation og videnskabsteori (etisk analyse)

Startdato: Uge 16

Tidspunkt: Undervisning om dagen

Pris: 3.000 kr.

Kursus

Videnskabsteori og etisk analyse

Startdato: Uge 16

Tidspunkt: Undervisning om dagen

Pris: 3.000 kr.

Akademiniveau

Miljømålinger

Startdato: 23-04-2024

Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 10.020 kr.

Kursus

Organisationsteori og økonomi

Startdato: Uge 18

Tidspunkt: Undervisning om dagen

Pris: 3.000 kr.

Akademiniveau

Grundlæggende måleteknik

Startdato: 04-09-24 (Hillerød)

Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 10.420 kr.

Akademiniveau

Drift og vedligehold af måleudstyr

Startdato: 11-09-2024

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 15.340 kr.

Kursus

NIR – kvantitativ analyse

Startdato: 29-10-2024

Tidspunkt: 2 undervisningsdage kl. 08.30-15.30

Pris: 10.175 kr.

Akademiniveau

pH- og koncentrationsmålinger

Startdato: 04-02-2025

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 15.340 kr.

Akademiniveau

Geometriske målinger (GPS)

Startdato: 25-02-2025

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 17.340 kr.

Akademiniveau

Masse-, volumen-, og flowmåling

Startdato: 22-04-2025

Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 10.420 kr.

Akademiniveau

Usikkerhedsbudget og procesforståelse

Startdato: 10-09-2025

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 15.340 kr.

Akademiniveau

Materialeprøvning

Startdato: 05-11-2025

Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 10.420 kr.

Akademiniveau

Tryk- og temperaturmåling

Startdato: 03-02-2026

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 15.340 kr.

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Akademiniveau

Kvalificering og validering

Startdato: 24-02-2026

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 15.340 kr.

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Akademiniveau

Drift og vedligehold af måleudstyr

Startdato: 09-09-2026

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 15.340 kr.

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Akademiniveau

pH- og koncentrationsmålinger

Startdato: 09-02-2027

Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00

Pris: 15.340 kr.

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Efteruddannelse Kursister Event 2023 2514

Få skræddersyet uddannelse til din virksomhed

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan vi skræddersy alle uddannelsesforløb og kurser, så de passer til netop dig og din virksomhed, organisation eller branche.

Bliv klogere her
Lederudviklingssamtale På Erhvervsakademi Aarhus 038

Få en times gratis karrieresparring

...og find det efteruddannelses- eller kursusforløb, som passer til dig.

Book din samtale her

Fandt du ikke det rette kursus?

Ovenstående er kun et udvalg af de kurser, vi har. Leder du efter et andet kursus? Søg på alle vores kurser her!

Oplagt mulighed for efteruddannelse som laborant

Du finder her vores udvalg af fødevare- og laboratoriekurser, der er målrettet, der er oplagte som efteruddannelse hvis du arbejder som fx laborant, procesteknolog, eller andre der gerne vil øge deres kompetencer inden for laboratorieteknologi.

Alle kurser kan tages som enkeltstående, selvstændige forløb. Mange kurser kan også bruges som led i en hel efteruddannelse, hvis du ønsker det. Du finder blandt andet kurser i fermentering, haccp eller organisk kemi.

Nogle af kurserne er en del af professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi eller professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. På disse kurser foregår undervisningen om dagen sammen med studerende fra vores tilsvarende fuldtidsuddannelser. Tjek under det enkelte kursus, hvilken uddannelse det tilhører.

Artikel: Fødevareudviklere får ny viden - fødevareudviklere er blevet klogere på forstøvringsteknikker ved at følge kurset ’fødevareteknologi 1’ på 2. semester på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.

Artikel: Rikke videreuddanner sig på professionsbachelorniveau - for laborant Rikke Søby bunder beslutningen i at videreuddanne sig ikke i ønsket om et job- eller sporskifte, men i ønsket om at stå stærkere rent fagligt. Bliv klogere i artiklen hvordan Rikke kombinerer job og uddannelse.

E-bog: Fra planter til kød - e-bogen gør dig klogere på plantebaserede køderstatninger, og er skrevet til dig, der er interesseret i fødevarer og deres produktion.

Erhvervsakademi Aarhus Ringvej Syd 2019

Har du spørgsmål om vores kurser?

Så er du velkommen til at kontakte en af vores administrative koordinatorer.

Mail: deltid@eaaa.dk

Telefon: 7228 6160