Se vores fødevare- og laborantkurser

Hos Erhvervsakademi Aarhus udbyder vi et stort udvalg af intensive fødevare- og laborantkurser. Opkvalificer dine kompetencer med et kursus inden for blandt andet fermentering, molekylærbiologi eller fødevaresikkerhed.

Kurserne er oplagte for dig, der ønsker at videreuddanne dig sideløbende med dit job. Det kan være du eksempelvis arbejder som laborant, procesteknolog eller tilsvarende job. 

Aktuelle kurser

Materialeprøvning

Startdato: 01-11-2023

Pris: 9.620 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Kommunikation og videnskabsteori (etisk analyse)

Startdato: 06-11-2023

Pris: 3.000 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Produktions- og kvalitetsstyring

Startdato: 06-11-2023

Pris: 3.000 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Statistisk forsøgsplanlægning

Startdato: 06-11-2023

Pris: 3.000 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Grundlæggende måleteknik

Startdato: 30-01-2024 (Viby J)

Pris: 9.620 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Tryk- og temperaturmåling

Startdato: 06-02-2024

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Miljømålinger

Startdato: 23-04-2024

Pris: 10.020 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Grundlæggende måleteknik

Startdato: 04-09-24 (Hillerød)

Pris: 9.620 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Drift og vedligehold af måleudstyr

Startdato: 11-09-2024

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

pH- og koncentrationsmålinger

Startdato: 04-02-2025

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Geometriske målinger (GPS)

Startdato: 25-02-2025

Pris: 15.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Masse-, volumen-, og flowmåling

Startdato: 22-04-2025

Pris: 10.020 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Usikkerhedsbudget og procesforståelse

Startdato: 10-09-2025

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Materialeprøvning

Startdato: 05-11-2025

Pris: 9.620 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Tryk- og temperaturmåling

Startdato: 03-02-2026

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Kvalificering og validering

Startdato: 24-02-2026

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Miljømålinger

Startdato: 21-04-2026

Pris: 10.020 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Drift og vedligehold af måleudstyr

Startdato: 09-09-2026

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

pH- og koncentrationsmålinger

Startdato: 09-02-2027

Pris: 13.740 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Tilmelding er endnu ikke åben.

Fandt du ikke det rette kursus?

Ovenstående er kun et udvalg af de kurser, vi har. Leder du efter et andet kursus? Søg på alle vores kurser her!

Oplagt mulighed for efteruddannelse som laborant

Du finder her vores udvalg af fødevare- og laboratoriekurser, der er målrettet, der er oplagte som efteruddannelse hvis du arbejder som fx laborant, procesteknolog, eller andre der gerne vil øge deres kompetencer inden for laboratorieteknologi.

Alle kurser kan tages som enkeltstående, selvstændige forløb. Mange kurser kan også bruges som led i en hel efteruddannelse, hvis du ønsker det. Du finder blandt andet kurser i fermentering, haccp eller organisk kemi.

Nogle af kurserne er en del af professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi eller professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. På disse kurser foregår undervisningen om dagen sammen med studerende fra vores tilsvarende fuldtidsuddannelser. Tjek under det enkelte kursus, hvilken uddannelse det tilhører.

Artikel: Fødevareudviklere får ny viden - fødevareudviklere er blevet klogere på forstøvringsteknikker ved at følge kurset ’fødevareteknologi 1’ på 2. semester på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.

Artikel: Rikke videreuddanner sig på professionsbachelorniveau - for laborant Rikke Søby bunder beslutningen i at videreuddanne sig ikke i ønsket om et job- eller sporskifte, men i ønsket om at stå stærkere rent fagligt. Bliv klogere i artiklen hvordan Rikke kombinerer job og uddannelse.

E-bog: Fra planter til kød - e-bogen gør dig klogere på plantebaserede køderstatninger, og er skrevet til dig, der er interesseret i fødevarer og deres produktion.

Kontakt

Erhvervsakademi Aarhus Ringvej Syd 2019

Kontakt en administrativ koordinator

Har du spørgsmål om vores kurser? Så er du velkommen til at kontakte en af vores administrative koordinatorer.

Mail: deltid@eaaa.dk

Telefon: 7228 6160

Ulla Andrup Jensen

Har du spørgsmål om det faglige indhold? Så kontakt Ulla.

Ulla Andrup Jensen

lektor

Mail: uaj@eaaa.dk

Telefon: 7228 6463