Se vores fødevare- og laborantkurser
Hos Erhvervsakademi Aarhus udbyder vi et stort udvalg af intensive fødevare- og laborantkurser. Opkvalificer dine kompetencer med et kursus inden for blandt andet fermentering, molekylærbiologi eller fødevaresikkerhed.
Kurserne er oplagte for dig, der ønsker at videreuddanne dig sideløbende med dit job. Det kan være du eksempelvis arbejder som laborant, procesteknolog eller tilsvarende job.
Aktuelle kurser
Materialeprøvning
Startdato: 01-11-2023
Pris: 9.620 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Kommunikation og videnskabsteori (etisk analyse)
Startdato: 06-11-2023
Pris: 3.000 kr.
Tidspunkt: Dag
Grundlæggende måleteknik
Startdato: 30-01-2024 (Viby J)
Pris: 9.620 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Tryk- og temperaturmåling
Startdato: 06-02-2024
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Miljømålinger
Startdato: 23-04-2024
Pris: 10.020 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Grundlæggende måleteknik
Startdato: 04-09-24 (Hillerød)
Pris: 9.620 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Drift og vedligehold af måleudstyr
Startdato: 11-09-2024
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
pH- og koncentrationsmålinger
Startdato: 04-02-2025
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Geometriske målinger (GPS)
Startdato: 25-02-2025
Pris: 15.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Masse-, volumen-, og flowmåling
Startdato: 22-04-2025
Pris: 10.020 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Usikkerhedsbudget og procesforståelse
Startdato: 10-09-2025
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Materialeprøvning
Startdato: 05-11-2025
Pris: 9.620 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Tryk- og temperaturmåling
Startdato: 03-02-2026
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Tilmelding er endnu ikke åben.
Kvalificering og validering
Startdato: 24-02-2026
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Tilmelding er endnu ikke åben.
Miljømålinger
Startdato: 21-04-2026
Pris: 10.020 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Tilmelding er endnu ikke åben.
Drift og vedligehold af måleudstyr
Startdato: 09-09-2026
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Tilmelding er endnu ikke åben.
pH- og koncentrationsmålinger
Startdato: 09-02-2027
Pris: 13.740 kr.
Pris er inkl. fuld forplejning
Tidspunkt: Dag
Tilmelding er endnu ikke åben.
Skræddersyet uddannelse til virksomheden
Se her hvordan I kan styrke virksomhedens kompetencer med intern uddannelse, der tager udgangspunkt i jeres hverdag, ønsker og behov.
Se her hvordan
Få en times gratis karrieresparring
...og find det efteruddannelses- eller kursusforløb, som passer til dig.
Book din samtale her
Fandt du ikke det rette kursus?
Ovenstående er kun et udvalg af de kurser, vi har. Leder du efter et andet kursus? Søg på alle vores kurser her!
Oplagt mulighed for efteruddannelse som laborant
Du finder her vores udvalg af fødevare- og laboratoriekurser, der er målrettet, der er oplagte som efteruddannelse hvis du arbejder som fx laborant, procesteknolog, eller andre der gerne vil øge deres kompetencer inden for laboratorieteknologi.
Alle kurser kan tages som enkeltstående, selvstændige forløb. Mange kurser kan også bruges som led i en hel efteruddannelse, hvis du ønsker det. Du finder blandt andet kurser i fermentering, haccp eller organisk kemi.
Nogle af kurserne er en del af professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi eller professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. På disse kurser foregår undervisningen om dagen sammen med studerende fra vores tilsvarende fuldtidsuddannelser. Tjek under det enkelte kursus, hvilken uddannelse det tilhører.
Artikel: Fødevareudviklere får ny viden - fødevareudviklere er blevet klogere på forstøvringsteknikker ved at følge kurset ’fødevareteknologi 1’ på 2. semester på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.
Artikel: Rikke videreuddanner sig på professionsbachelorniveau - for laborant Rikke Søby bunder beslutningen i at videreuddanne sig ikke i ønsket om et job- eller sporskifte, men i ønsket om at stå stærkere rent fagligt. Bliv klogere i artiklen hvordan Rikke kombinerer job og uddannelse.
E-bog: Fra planter til kød - e-bogen gør dig klogere på plantebaserede køderstatninger, og er skrevet til dig, der er interesseret i fødevarer og deres produktion.
Kontakt
Kontakt en administrativ koordinator
Har du spørgsmål om vores kurser? Så er du velkommen til at kontakte en af vores administrative koordinatorer.
Mail: deltid@eaaa.dk
Telefon: 7228 6160