Find vej til Ringvej Syd 104

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Telefon 7228 6000
E-mail: info@eaaa.dk

Se vores åbningstider - fx for receptionen og studievejledningen

Vejviser - sådan ligger bygninger og p-pladser

Få overblik over vores afdelinger på Sønderhøj og Ringvej Syd - og få styr på transport- og parkeringsmulighederne.

Download vejviser (pdf)

Parkering

Brug vores p-pladser ved Ringvej Syd 104. Du finder et p-hus i 2 etager inde bag OK-benzintanken. Parkering er gratis, men hold inden for stregerne og undgå bøder.

Vær opmærksom på, at nedre parkeringsdæk er aflukket med rulleport, og der er kun adgang med personalekort, studiekort eller kode. Der er desuden adgang til nedre parkeringsdæk med personalekort, studiekort og kode via trappe fra øvre parkeringsdæk. Kortet holdes foran kortlæseren, og porten/døren åbnes.

Ved udgang med bil køres forsigtigt frem mod porten, indtil den åbner. Porten lukker automatisk. Ved udgang uden bil benyttes døren til øvre parkeringsdæk.

Oplad din el-bil

Der er ladestandere fra Clever til rådighed (mod betaling) på p-pladsen ned mod Ringvej Syd. P-regler for disse pladser er de samme som for de øvrige p-pladser på området.  

Nemt med kollektiv transport

Slip for at jagte en p-plads. Tag cyklen, bussen, letbanen eller toget, når du skal besøge os på Ringvej Syd 104.

Mange regionaltog og Letbanen stopper på Viby Station kun 800 meters gang fra Ringvej Syd 104. Buslinje 6A stopper også lige ved akademiet. Planlæg din rute på www.rejseplanen.dk 

Røgfrit akademi

Erhvervsakademi Aarhus har indført et rygeforbud på hele akademiets fællesområder både indendørs og udendørs. Der er også røgfrit på alle fortove, p-huse og p-pladser rundt om akademiets bygninger.