Erhvervsakademi Aarhus Sønderhøj 11 Byggeplads

Find vej til Sønderhøj 11

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 11
8260 Viby J

Telefon 7228 6000
Mail: info@eaaa.dk

Se vores åbningstider

Vi flytter ind i juni 2024

Lige nu er vi i fuld gang med at opføre et helt nybygget uddannelseshus på Sønderhøj 11. Bygningen bliver nærmeste nabo til vores 2 eksisterende adresser på Sønderhøj.

Det nye hus indrettes med undervisningslokaler, laboratorier, proceskøkken og bryggeri – så vores studerende inden for naturvidenskab og teknologi fremover får de bedste betingelser og rammer for deres studietid.

Med indflytningen på Sønderhøj 11 samler vi alle vores 5.400 studerende på de videregående uddannelser inden for 10 min. gang. De studerende får dermed endnu større mulighed for at blive en del af et levende studiemiljø, mens de uddanner sig hos os.  

Find os på Google Maps

Få rutevejledning her

Vejviser - sådan ligger bygninger og p-pladser

Få overblik over vores afdelinger på Sønderhøj og Ringvej Syd - og få styr på transport- og parkeringsmulighederne.

Download vejviser (pdf)

Parkering

Du kan parkere både foran og bagved akademiet, og i vores p-hus i 3 niveauer. Parkering er gratis, men hold inden for stregerne, så du undgår bøder.

På hverdage kan det være svært at finde en ledig p-plads, særligt om formiddagen. Det kan være en fordel at bruge p-pladsen på Pihlkjærsvej, ved Arla eller ved Mega Syd. 

Oplad din el-bil

Der er ladestandere fra Clever til rådighed (mod betaling) på nederste p-dæk i p-huset, længst op mod skrænten. P-regler for disse pladser er de samme som for de øvrige p-pladser på området.  

Nemt med offentlig transport

Slip for at jagte en p-plads. Tag cyklen, bussen, letbanen eller toget, når du skal besøge os på Sønderhøj.

Mange regionaltog og Letbanen stopper på Viby Station kun 200 meters gang fra akademiet. Buslinje 4A og 6A stopper også lige ved akademiet. Planlæg din rute på fx rejseplanen.dk 

Adgang for kørestolsbrugere

Der bliver adgang for kørestolsbrugere til Sønderhøj 11. Præcise adgangsforhold opdateres, når bygningen står klar i sommeren 2024. 

Røgfrit akademi

Erhvervsakademi Aarhus har indført et rygeforbud på hele akademiets fællesområder både indendørs og udendørs. Der er også røgfrit på alle fortove, p-huse og p-pladser rundt om akademiets bygninger.