Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse på niveau med en bachelor eller HD 2. del. Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point og du studerer om dagen sideløbende med dit job.

En diplomuddannelse er en teoretisk uddannelse med et praksisrettet fokus. Dine behov og ønsker bestemmer, hvordan dit uddannelsesforløb skal se ud. Du kan tage en hel uddannelse, eller du kan anvende de enkelte fag som selvstændige opkvalificeringskurser. Det er helt op til dig. 

Vi tilbyder følgende diplomuddannelser:

Digital konceptudvikling

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil arbejde mere effektivt med digital strategi, online markedsføring og til at optimere på online service og e-handel.

E-handel

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse, der gør dig skarp som e-købmand. Lær alt det nye i datadrevet marketing og salg. Du øger omsætningen og giver en bedre kundeoplevelse.

Finansiel rådgivning

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil optimere din kunderådgivning, så du kan yde optimal rådgivning og skabe langvarige kunderelationer.

HR-fag

Diplomniveau

HR-fagene giver i kombination med ledelsesfag et godt fundament for at varetage en rolle som HR Business Partner.

It-sikkerhed

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil arbejde med cybersikkerhedsmæssige forhold i forbindelse med drift, kontrol og udvikling af it-systemer.

Ledelse

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil videreudvikle dig som leder og arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser, kommunikation og projektledelse.

Salg og markedsføring

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil styrke dine kompetencer inden for salg og markedsføring kombineret med et internationalt perspektiv.

Softwareudvikling

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der ønsker at indgå i design og konstruktion af store, datatunge, distribuerede it-systemer.

Transport og supply chain optimering

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil arbejde med virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring samt forretningsudvikling og værdikædeoptimering.

Vurdering

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der interesserer dig for økonomi og vurdering af erhvervsejendomme, hvor vi kombiner praksisnærhed og teori.

Webudvikling

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil arbejde med udvikling af webteknologier inden for forskellige anvendelsesområder og en række forskellige distributions-platforme.

Økonomi og regnskab

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil videreudvikle dine kompetencer indenfor økonomi og regnskab og ønsker at gøre karriere inden for den finansielle sektor eller revisionsbranchen.

Få en times gratis karrieresparring

...og find det efteruddannelses- eller kursusforløb, som passer til dig.

Læs mere

Efteruddannelse kræver opbakning fra chefen

Medarbejdernes kompetenceudvikling skal styrke forretningen og kunne mærkes på bundlinjen.

Læs mere om kompetenceudvikling hos Riisfort A/S