Diplomuddannelse

Få nye kompetencer, og skil dig ud og med en praksisrettet diplomuddannelse

Diplomuddannelser på Erhvervsakademi Aarhus er super fleksible, og det er dine behov og ønsker, der bestemmer, hvordan opbygningen af dit uddannelsesforløb skal se ud.

Efteruddannelse Kursist Computer Studiemiljoe 2019 252

Vi underviser for fuld kraft hjemmefra – så tilmeld dig bare

Du kan få efteruddannelse – selvom vi pt. er sendt hjem at arbejde. Du kan stadig tilmelde dig alle fag og kurser. Hvis vi ikke kan mødes på akademiet på startdatoen, så mødes vi online.

Du kan stadig få karrierevejledning eller hjælp til din tilmelding. Spørg os på deltid@eaaa.dk. Vi står klar til at hjælpe via mail eller telefon.

Hvad er en diplomuddannelse?

En diplomuddannelse er en teoretisk uddannelse med et praksisrettet fokus. Uddannelsen er derfor et godt miks mellem teori og hands-on værktøjer, som du kan tage direkte med på dit job.

Du kan tage en hel uddannelse fra start til slut, anvende enkeltfag som selvstændige opkvalificeringskurser, tage enkelte diplommoduler eller noget helt fjerde. Det er op til dig og dine behov.

Uanset om du er interesseret i digital konceptudvikling, finansiel rådgivning, salg og markedsføring eller økonomi og regnskab, er der altid et forløb til dig. Tag et kig på listen nedenfor og bliv klogere på, hvilken diplomuddannelse der er den helt rette for dig.

Diplomuddannelsens opbygning

  • Diplomuddannelsen er en deltidsuddannelse
  • På diplomuddannelsen studerer du derfor om dagen sideløbende med dit job
  • Diplomuddannelsen er på niveau med en bachelor eller HD 2. del
  • Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point

Branchestærk og kompetent undervisning

På diplomuddannelsen møder du branchestærke og kompetente undervisere med stor viden inden for lige netop dit felt. Underviserne har mange års erfaring og underviser ud fra en praksisorienteret pædagogik. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at anvende komplekse teorier og modeller direkte i dit arbejde.

Styrk dine jobmuligheder

Med en diplomuddannelse fra Erhvervsakademi Aarhus udvider du dine jobmuligheder og styrker dine egne kompetencer, når du opkvalificerer dig med ny viden. Diplomuddannelsen er din mulighed for at skille dig ud.

Uddannelsen er en faglig overbygning, som giver dig nye værktøjer, du kan bruge i hverdagen. En styrket teoretisk indsigt i dit felt gør dig i stand til at løfte dine indsatser og skille dig ud med det samme – både på din nuværende arbejdsplads, og hvis du er på udkig efter nyt.

Vi tilbyder følgende diplomuddannelser i Aarhus

Hold dig opdateret om efteruddannelse, arrangementer og virksomhedssamarbejde

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Læs vores persondatapolitik her.