Diplomuddannelse

Få nye kompetencer, og skil dig ud og med en praksisrettet diplomuddannelse

Hvad er en diplomuddannelse?

En diplomuddannelse er en teoretisk uddannelse med et praksisrettet fokus. Uddannelsen er derfor et godt mix mellem teori og hands-on værktøjer, som du kan tage direkte med på dit job.

Tag mig direkte til listen af diplomuddannelser

Diplomuddannelser på Erhvervsakademi Aarhus er super fleksible, og det er dine behov og ønsker, der bestemmer, hvordan opbygningen af dit uddannelsesforløb skal se ud. Du kan tage en hel uddannelse fra start til slut, anvende enkeltfag som selvstændige opkvalificeringskurser, tage enkelte diplommoduler eller noget helt fjerde. Det er op til dig og dine behov.

Diplomuddannelsens opbygning

  • Diplomuddannelsen er en deltidsuddannelse
  • På diplomuddannelsen studerer du derfor om dagen sideløbende med dit job
  • Diplomuddannelsen er på niveau med en bachelor eller HD 2. del
  • Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point

Styrk dine jobmuligheder

Med en diplomuddannelse fra Erhvervsakademi Aarhus udvider du dine jobmuligheder og styrker dine egne kompetencer, når du opkvalificerer dig med ny viden. Diplomuddannelsen er din mulighed for at skille dig ud.

Uddannelsen er en faglig overbygning, som giver dig nye værktøjer, du kan bruge i hverdagen. En styrket teoretisk indsigt i dit felt gør dig i stand til at løfte dine indsatser og skille dig ud med det samme – både på din nuværende arbejdsplads, og hvis du er på udkig efter nyt.

Branchestærk og kompetent undervisning

På diplomuddannelsen møder du branchestærke og kompetente undervisere med stor viden inden for lige netop dit felt. Underviserne har mange års erfaring og underviser ud fra en praksisorienteret pædagogik. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at anvende komplekse teorier og modeller direkte i dit arbejde.

Vi tilbyder følgende diplomuddannelser i Aarhus

Uanset om du er interesseret i digital konceptudvikling, finansiel rådgivning, salg og markedsføring eller økonomi og regnskab, er der altid et forløb til dig.

Tag et kig på listen nedenfor og bliv klogere på, hvilken diplomuddannelse der er den helt rette for dig.

Digital konceptudvikling

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil arbejde mere effektivt med digital strategi, online markedsføring og til at optimere på online service og e-handel.

E-handel

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse, der gør dig skarp som e-købmand. Lær alt det nye i datadrevet marketing og salg. Du øger omsætningen og giver en bedre kundeoplevelse.

Finansiel rådgivning

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil optimere din kunderådgivning, så du kan yde optimal rådgivning og skabe langvarige kunderelationer.

HR-fag

Diplomniveau

HR-fagene giver i kombination med ledelsesfag et godt fundament for at varetage en rolle som HR Business Partner.

It-sikkerhed

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil arbejde med cybersikkerhedsmæssige forhold i forbindelse med drift, kontrol og udvikling af it-systemer.

Ledelse

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil videreudvikle dig som leder og arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser, kommunikation og projektledelse.

Salg og markedsføring

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil styrke dine kompetencer inden for salg og markedsføring kombineret med et internationalt perspektiv.

Softwareudvikling

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der ønsker at indgå i design og konstruktion af store, datatunge, distribuerede it-systemer.

Transport og supply chain optimering

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil arbejde med virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring samt forretningsudvikling og værdikædeoptimering.

Vurdering og ejendomsinvestering

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der interesserer dig for økonomi og vurdering af erhvervsejendomme, hvor vi kombiner praksisnærhed og teori.

Webudvikling

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil arbejde med udvikling af webteknologier inden for forskellige anvendelsesområder og en række forskellige distributions-platforme.

Økonomi og regnskab

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der vil videreudvikle dine kompetencer indenfor økonomi og regnskab og ønsker at gøre karriere inden for den finansielle sektor eller revisionsbranchen.