Tag en uddannelse i kommunikation og digital design

Drømmer du om en uddannelse som digital designer eller kommunikationsmedarbejder?

Brænder du for at skabe fremtidens digitale brugeroplevelse som ux designer, udvikle digitale strategier? Eller udvikle kommunikationsstrategier og skrive digitalt indhold?

Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du tage vores uddannelser i kommunikation og digital design som en fleksibel efteruddannelse.

Vi har også SU berettigede videregående fuldtidsuddannelser i kommunikation og digital design. Du kan blandt andet tage en uddannelse i multimediedesigner eller Digital Konceptudvikling.

Efteruddannelser i kommunikation og digital design - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for kommunikation og digital design. Opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for kommunikation og digital design

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. 

De persondata, du oplyser til os, så du kan modtage vores nyhedsbreve, bruger vi kun til at håndtere udsendelse af relevante mails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik. Når som helst du måtte ønske det, kan du let afmelde mails fra os igen via et link i en af vores nyhedsmails.

Videregående uddannelser i kommunikation og digital design - på SU

Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for kommunikation og digital design bliver du klar til job om 2-3½ år.