Tag en uddannelse i kommunikation og digital design

Drømmer du om en uddannelse som digital designer eller kommunikationsmedarbejder?

Brænder du for at skabe fremtidens digitale brugeroplevelse som ux designer, udvikle digitale strategier? Eller udvikle kommunikationsstrategier og skrive digitalt indhold?

Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du tage vores uddannelser i kommunikation og digital design som en fleksibel efteruddannelse.

Vi har også SU berettigede videregående fuldtidsuddannelser i kommunikation og digital design. Du kan blandt andet tage en uddannelse i multimediedesigner eller Digital Konceptudvikling.

Efteruddannelser i kommunikation og digital design - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for kommunikation og digital design. Opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for kommunikation og digital design

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan let afmelde mails igen via et link i vores nyhedsmails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet.

Videregående uddannelser i kommunikation og digital design - på SU

Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for kommunikation og digital design bliver du klar til job om 2-3½ år.