Studerende Uddannelse Aarhus Serviceøkonom 065

Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship med speciale i e-handel

Brænder du for e-handel? Og drømmer du om at blive efterspurgt af erhvervslivet? Så er professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship med speciale i e-handel den helt rigtige for dig.

E-handel og digital markedsføring er områder i voldsom vækst, der forandrer måden, vi handler og interagerer med hinanden på.

Vil du stige ombord på denne forandring?

På professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship med speciale i e-handel får du det bedste fra to verdener. Du bliver i stand til at innovere – både i eksisterende virksomheder og i forbindelse med start af egen virksomhed – og du får samtidig de værktøjer, der skal til for at drive et website.

Som studerende på specialet i e-handel får du – ud over en eftertragtet professionsbacheloruddannelse i innovation og entrepreneurship – specialiserede kompetencer fra undervisere, der selv kommer fra e-handelsbranchen og derfor kan give dig specialviden om drift og digital markedsføring af webshops.

Uddannelsens opbygning

På specialet i e-handel følger du de obligatoriske fag på professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship

Derudover får du forståelse for:

  • e-handelsteknologier
  • grundlæggende dataanalyse
  • hvordan man bygger en webshop
  • nødvendige integrationer i en velkørende webshop

Du kommer til at arbejde hands-on med digital markedsføring. Du lærer om SEO, betalt annoncering, sociale medier og e-mail marketing.

Med specialet bliver du en dygtig projekt- og forandringsleder med en bred værktøjskasse inden for e-handel. 

Se fag på hvert semester her:

Fag på specialet

Sådan søger du om optagelse på specialet i e-handel 

Du skal søge ind på professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship på nemStudie. Ansøgningsfristen er 1. juli kl. 12.00. Læs mere her

Du får svar på, om du er optaget, i en besked på nemStudie 6. juli. Når du har accepteret din studieplads på uddannelsen på nemStudie, så skal du efterfølgende vælge mellem specialet i e-handel og den almene linje i en formular her på eaaa.dk.

Du skal acceptere din studieplads og vælge specialet senest 9. juli kl. 12.00.

Alle, der vælger specialet i e-handel, får plads på specialet - på betingelse af, at der er nok ansøgere til at oprette et hold.