For nuværende og tidligere studerende

Her finder du udvalgt information for nuværende og tidligere studerende på Erhvervsakademi Aarhus.

Vi gør opmærksom på, at alle vores nuværende studerende kan og skal finde al information om deres studietid på hhv. Studieupdate (Intranet for studerende) og Canvas (undervisningsplatform for studerende).

Studieupdate og Canvas

Studieupdate er navnet på intranettet for studerende på Erhvervsakademi Aarhus. Som navnet fortæller, bliver du her opdateret om studiet med fx info om eksamen, bibliotek, gratis foredrag, parkering, kantine, it-support - og løbende nyheder og praktisk info fra administrationen.

Fra Studieupdate er der også adgang til undervisningsplatformen Canvas.

Find link til Studieupdate her

Information før studiestart på en videregående uddannelse

Har du fået en studieplads hos os - men har endnu ikke haft første studiedag? Så kan du finde vigtig info, boglister, krav til it-udstyr, aktivitets- og ferieplaner og meget andet i vores område for nye studerende.

Information for nye studerende på Erhvervsakademi Aarhus

Informationer om eksamen

Alle nuværende studerende kan og skal finde al info om eksamen på Studieupdate (intranettet for studerende).

Hvis du ikke længere har adgang til Studieupdate, kan du – i lighed med vores censorer – finde info om eksamen på Erhvervsakademi Aarhus her:

Info om eksamen

Sådan klager du

Alle nuværende studerende kan og skal finde al info og vejledning om evt. klager på Studieupdate (intranettet for studerende).

Hvis du ikke længere har adgang til Studieupdate, kan du – i lighed med vores censorer – finde info og vejledning om klager her:

Sådan klager studerende over eksamen 

Sådan søger du om dispensation

Alle nuværende studerende kan og skal finde al info og vejledning om dispensationsansøgning på Studieupdate (intranettet for studerende).

Hvis du ikke længere har adgang til Studieupdate, kan du finde info og vejledning om dispensationsansøgning her.

Som fx tidligere studerende har du mulighed for at søge om dispensation i en række situationer (fx ekstra eksamensforsøg eller forlænget gennemførselstid) under dit uddannelsesforløb.

Hvornår kan jeg få dispensation?

For at få dispensation kræver det normalt usædvanlige forhold såsom sygdom, funktionsnedsættelse eller andre særlige omstændigheder.

Kontakt studievejledningen, hvis du er i tvivl eller ønsker vejledning om, hvordan du søger dispensation.

Find studievejleder

Indsend dokumentation

Din dispensationsansøgning skal altid være begrundet, og du skal indsende relevant dokumentation.

  • Hvis du søger om dispensation på grund af sygdom, kan du læse mere om dokumentationskrav i Krav til lægeerklæring for studerende (pdf).
  • Hvis du søger om dispensation af andre grunde end sygdom, skal du fremsende den dokumentation, du bedst mener kan støtte din forklaring, til dispensation@eaaa.dk som sikkermail. 

Hvordan ansøger jeg?

Du skal udfylde den relevante dispensationsansøgning via disse links:

Dispensationsansøgning til 4. eksamensforsøg

Andre dispensationsansøgninger

Indsendt dokumentationsmateriale til dispensation@eaaa.dk bliver først behandlet efter modtagelse af dispensationsansøgning på ovenstående links.

Hvornår får jeg svar?

Du vil få skriftligt svar på din dispensationsansøgning på din uddannelses-mail (…@student.eaaa.dk). I de fleste tilfælde får du svar inden for ca. 2 uger.

Din eventuelle dispensation vil blive afgjort ud fra en konkret og individuel vurdering af din situation. Afgørelsen baseres på lovgivningen og de retningslinjer, der er givet fra uddannelsesledelsen, studievejledningen og kvalitetsafdelingen.

Hvis du har tekniske spørgsmål til dispensationsansøgninger, skal du kontakte erhvervsakademiets kvalitetsafdeling på dispensation@eaaa.dk

EAlumne – et netværk for nuværende og tidligere studerende

EAlumne er et netværk for nuværende og tidligere studerende. Her kan du skabe eller udvide dit professionelle netværk – bl.a. ved at deltage i vores mange gratis faglige inspirationsarrangementer.

Læs mere her og bliv medlem

Bestil en kopi af dit eksamensbevis

Er dit eksamensbevis blevet væk? I de fleste tilfælde kan vi genfremsende det til dig.

Bestil en kopi af dit eksamensbevis her

Bestil en påtegning af dit eksamensbevis

Skal du bruge dit bevis i udlandet? Og har du brug for hjælp til at få det påtegnet? Så kan du bestille en påtegning her.

Bestil en påtegning af dit eksamensbevis her

ServiceDesk: It-hjælp på akademiet

Få svar på alle dine spørgsmål om it og systemer på Erhvervsakademi Aarhus hos ServiceDesk

Webmail

Tilgå din mail på akademiet - uanset hvor du befinder dig - via webmail