Digital projektledelse

Tag 'digital projektledelse' som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel diplomuddannelse

Ønsker du at opnå kompetencer og værktøjer til at blive en digital projektleder, så du kan lede og styre digitale projekter? Så tag kurset i 'digital projektledelse'.

Få værktøjerne som digital projektleder til at styre agile og iterative processer

På kurset lærer du at igangsætte, facilitere og drive en agil arbejdsproces. Du får viden om forskellige typer af projektstyringsmodeller og udviklingsmodeller, der hjælper dig med at håndtere og styre komplekse projekter.

Du får desuden værktøjer til tidsstyring og budgettering af et projekt, så du holder dig inden for tidsplanen og undgår at gå på kompromis med kvaliteten.

På kurset lærer du også om hvordan du som projektleder kommunikerer og formidler fremdriften i projektprocessen over for ledergruppen eller organisationen.

Vi arbejder både med filosofien og principperne bag det at arbejde agilt, og du lærer at arbejde med at igangsætte og drive en iterativ projektproces i praksis.

Det lærer du om

 • Agil rolle- og ansvarsfordeling
 • Involvering af kunde eller andre interessenter
 • Værktøjer såsom timeboxing og opgave-prioritering
 • Strukturering af iterative projektprocesser
 • Udarbejdelse og brug af user stories og digitale værktøjer
 • Risikostyring i projekter

Det kan du, når du er færdig

 • optimere en projektproces i projekter med mange ubekendte
 • estimere digitale produkter
 • holde tid og budget på et projekt – uden at gå på kompromis med kvaliteten
 • sammensætte de bedste teams
 • opbygge og gennemføre et projekt i tæt samarbejde med en kunde

Digital projektledelse har givet mig brugbare redskaber til at drive små og store projekter. Faget har også givet mig indsigt i, hvad min rolle er som deltager i en projektgruppe. Især det sidste har været en stor øjenåbner for min egen deltagelse i projekter. Hvis alle kender forudsætningerne for, hvordan et projektet drives, er der langt større succesrate på projektet.

Majbritt Schjade, Social Media-specialist ved Dansk Supermarked

Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse

Du kan tage 'digital projektledelse' som et enkeltstående kursus, eller du kan bruge det som en del af en hel diplomuddannelse i digital konceptudvikling. Kurset kan også indgå som valgfag på andre diplomuddannelser.

Eksamen og ECTS

Du afslutter forløbet med en skriftlig opgave med et mundtligt forsvar, der bedømmes efter 7-trinskalaen. 'Digital projektledelse' giver 5 ECTS-point.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Digital projektledelse

Startdato: 06-05-2024

Pris: 7.020 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: Dag

Download mødeplan (pdf)