Velkommen til vores virtuelle rundtur

Her på siden kan du møde os online. Tag rundturens 3 lette trin nu - eller når du har tid. 

I 3 trin bliver du her klædt på til dit studievalg. Det tager kun ca. 30 min. at lære os, vores uddannelser og studerende bedre at kende. Og du kan helt selv bestemme, hvornår du har tid til at mødes med os.

Inden du tager hul på trin 1, får du en introduktion til rundturen i velkomstvideoen herunder. 

Trin 1: Oplæg om alle vores uddannelser

Efter du har set velkomsten og er blevet introduceret til den virtuelle rundtur, så er du nu klar til at høre en underviser præsentere den uddannelse (eller flere), du er interesseret i. Med oplægget bliver du klogere på uddannelsens opbygning, fag og muligheder for specialisering.

Oplæggene varer mellem 7 og 17 min.

Trin 2: Mød 5 studerende

Nu er du helt opdateret på uddannelserne - efter at have været igennem undervisernes oplæg. Nu skal du møde 5 af vores studerende, som fortæller om deres studieliv og studievalg - og om  undervisningsformen, en typisk hverdag og det sociale liv hos os.

Videoen varer 10 min.  

Trin 3: Kom med på rundvisning

Nu har du også mødt 5 af vores studerende og hørt om deres studieliv hos os. Så er det tid til at se lidt på de rammer, vi tilbyder på vores 3 campus i Viby J, hvor vores mere end 5.000 studerende har deres hverdag.

Rundvisningerne tager 3-6 min. 

Kom videre med dit studievalg

Nu er du færdig med den virtuelle rundtur. Vi håber, du nød forestillingen og er blevet klogere på dit studievalg.

Måske har du stadig spørgsmål? Og måske har du brug for at møde os i virkeligheden, snakke med os eller opleve vores faciliteter. 

Så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Se mulighederne her: