Velkommen til vores virtuelle rundtur

Her på siden kan du møde os online. Tag rundturens 3 lette trin nu - eller når du har tid. 

I 3 trin bliver du her klædt på til dit studievalg. Det tager kun ca. 30 min. at lære os, vores uddannelser og studerende bedre at kende. Og du kan helt selv bestemme, hvornår du har tid til at mødes med os.

Inden du tager hul på trin 1, får du en introduktion til rundturen i velkomstvideoen herunder. 

Trin 1: Oplæg om alle vores uddannelser

Efter du har set velkomsten og er blevet introduceret til den virtuelle rundtur, så er du nu klar til at høre en underviser præsentere den uddannelse (eller flere), du er interesseret i. Med oplægget bliver du klogere på uddannelsens opbygning, fag og muligheder for specialisering.

Oplæggene varer mellem 7 og 17 min.

Trin 2: Mød 5 studerende

Nu er du helt opdateret på uddannelserne - efter at have været igennem undervisernes oplæg. Nu skal du møde 5 af vores studerende, som fortæller om deres studieliv og studievalg - og om  undervisningsformen, en typisk hverdag og det sociale liv hos os.

Videoen varer 10 min.  

Trin 3: Kom med på rundvisning

Nu har du også mødt 5 af vores studerende og hørt om deres studieliv hos os. Så er det tid til at se lidt på de rammer, vi tilbyder på vores 3 campus i Viby J, hvor vores mere end 5.000 studerende har deres hverdag.

Rundvisningerne tager 3-6 min. 

På Sønderhøj ligger vores hoved-campus. Her har størstedelen af vores studerende deres dagligdag på uddannelser inden for it, finans, jordbrug, service, innovation og markedsføring.

Sønderhøj består af 2 bygninger. Nr. 30 er en ombygget margarinefabrik fra 1912 og nr. 7G er et nyere uddannelseshus bygget i 2018. 

Kom med på 6 min. rundvisning på Sønderhøj - se video på You Tube

Videoen er optaget under nedlukningen i foråret 2020.

På Ringvej Syd bor vores multimediedesignere, digitale konceptudviklere og webudviklere. Bygningen er fra 2014 og er indrettet specifikt som et moderne uddannelseshus. 

Kom med på 3 min. rundvisning på Ringvej Syd - se video på You Tube

Videoen er optaget under nedlukningen i foråret 2020.

På Hasselager Allé holder vores studerende inden for laboratorie, fødevarer og miljø til. I bygningen har vi derfor - ud over undervisningslokaler - laboratorier, et bryggeri og et proceskøkken.

Kom med på 5 min. rundvisning på Hasselager Allé - se video på You Tube

Videoen er optaget under nedlukningen i foråret 2020.

Kom videre med dit studievalg

Nu er du færdig med den virtuelle rundtur. Vi håber, du nød forestillingen og er blevet klogere på dit studievalg.

Måske har du stadig spørgsmål? Og måske har du brug for at møde os i virkeligheden, snakke med os eller opleve vores faciliteter. 

Så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Se mulighederne her:

Få en snak med en studievejleder om dit studievalg. Vi hjælper dig med at blive klogere på dine ønsker - både for din studietid og dine karrieremuligheder. 

Book en tid ved at skrive til vejledning@eaaa.dk eller fang os på telefon 7228 6020.

Du er altid velkommen til at følge undervisningen hos os og komme helt tæt på underviserne og de studerende.

Se hvordan du booker en dag som studerende

Har du mod på mere infomøde? Så kom ud og besøg os, når vi slår dørene op til infomøde uden skærm.

Efter den virtuelle rundtur er du godt forberedt til et infomøde ude hos os. Her kan du høre mere om vores uddannelser, stille spørgsmål til studerende og undervisere, se vores lokaler og få individuel vejledning hos vores studievejledere.

Se dato for de næste infomøder her

Undersøg dine uddannelsesmuligheder grundigt. Så får du det bedst mulige grundlag for at vælge netop den uddannelse, som passer til dig.

Se her, hvordan du kan blive endnu klogere på dit studievalg