Lederudviklingssamtale På Erhvervsakademi Aarhus 038

Få gratis sparring om efteruddannelse og karriere

Book en times uforpligtende karrieresparring hos os og få hjælp til at vælge den efteruddannelse og karrierevej, som matcher dine ambitioner.

Med sparringen får du adgang til kompetent vejledning om uddannelse og karriere, overblik over dine muligheder og et godt afsæt for at komme videre i karrieren med efteruddannelse.

Vi hjælper både dig, som aldrig har taget efteruddannelse hos os før – og dig, som allerede kender os og har prøvet os af.

Fokus i samtalen er 100% på dig, dine mål og ønsker til udvikling. Vi vejleder dig om din situation, hvad enten du vil bygge videre på din uddannelse, have papir på dine kompetencer, skifte karrierespor/branche eller finde netop det kursus, der giver dig ekstra værktøjer her og nu.

Det er vigtigt, du vælger netop den efteruddannelse, som hjælper dig videre. Derfor giver vi dig også en overordnet introduktion til veje og niveauer i efteruddannelses-systemet – både generelt og hos os.

Så book tid til en times sparring med en af vores dygtige vejledere nu.

Book karrieresparring her

Udfyld formularen. Så ringer vi dig op for at aftale, hvornår det passer dig med en times karrieresparring. Sparringen kan foregå som fysisk møde, pr. telefon eller online – det aftaler vi.

Kan du ikke vente? Så fang os allerede nu på 7228 6020.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.

Jeg vil gerne ringes op inden for følgende tidsrum

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Går du også med tanker om et anderledes og rigere arbejdsliv?

Så gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og se, hvilke muligheder efteruddannelse kan åbne for dig.

Få inspiration til din karriere her