Gratis karrieresparring om efteruddannelse

Det er vigtigt at vælge det rigtige uddannelsesforløb. Med en times gratis og uforpligtende karrieresparring får du en efteruddannelse, som matcher dine karrieredrømme.

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du få en times gratis og uforpligtende karrieresparring om vores efteruddannelser og kurser. Med samtalen får du overblik over dine muligheder og et godt afsæt for at vælge et uddannelsesforløb, som passer til dig.

Karrieresparring med afsæt i dine behov

Med karrieresparring får du en overordnet introduktion til veje og niveauer i efteruddannelses-systemet – og et mere detaljeret indblik i mulighederne på Erhvervsakademi Aarhus. Hos os kan du få en efteruddannelse, som passer til dine behov. Du kan vælge mellem korte intensive kurser, enkelte fag, en hel uddannelse eller et individuelt tilrettelagt forløb.

I samtalen fokuserer vi på dine kompetencer og karriereønsker. Vi vejleder dig om din situation, hvad enten du vil bygge videre på din uddannelse, have papir på dine kompetencer eller skifte karrierespor.

Du kan få vejledning til fx:

  • Karriereskifte
  • Brancheskifte
  • Valg af fag eller uddannelse
  • Valg af uddannelsesniveau
  • Generel karrieresparring
  • Få papir på dine kompetencer

.. eller andet du ønsker sparring på.

Bliv ringet op om efteruddannelse

Udfyld formularen. Så ringer vi dig op for at aftale, hvornår det passer dig med en times karrieresparring. Vi kan tage det per telefon eller videokonference, hvis det ikke passer med fysisk fremmøde.

Kan du ikke vente? Så fang os allerede nu på 7228 6020.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.