Diplomuddannelsen i e-handel

Diplomuddannelsen i e-handel er en helt ny deltidsuddannelse, der gør dig skarp som e-købmand. 

Mange arbejder allerede med e-handel i dag, men værktøjskassen udvikler sig hele tiden inden for datadrevet marketing og salg.

Hvis du vil være et skridt foran, er diplomuddannelsen i e-handel skræddersyet til dig, der vil øge omsætningen, give bedre kundeoplevelser eller bruge alle de nye digitale redskaber til at styrke jeres forretning.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

E-commerce management i praksis

Du bliver skarp på digital forretningsforståelse, dataanalyse, customer experience, advanced digital marketing og creative content, ligesom vi dykker ned i forskellige e-handelsteknologier. 

Du får styr på den strategiske analyse af den digitale forretning og kan optimere samspillet mellem kundeoplevelsen online og offline.  

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder med e-handel, webshops, e-commerce management og digital udvikling. Hvis din forretning skal arbejde med transformationen fra fysisk butik til webshop, viser uddannelsen dig også, hvordan I gør det i praksis.  

Du tager uddannelsen sideløbende med dit job og kan bruge dine nye kompetencer med det samme, du kommer hjem fra undervisningen.

Skab balance i karrieren med en diplomuddannelse

Med diplomuddannelsen i e-handel bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

Coop har drevet e-handel siden 2000, og har siden da været en af de største aktører på nettet i Danmark. Konkurrencen er blevet hårdere, og udfordringerne med at nå de økonomiske mål større. Dette har konsekvens for dem, vi ansætter. Vi forventer, at ansatte har forståelse for hele forretningen og værdikæden. Derfor anser vi læring i e-handel som essentielt.

— Peter Boris Kreilgaard, marketingchef, coop.dk

Undervisere med brancheerfaring

Underviserne på uddannelsen er eksperter inden for feltet, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at omsætte modeller og teorier til helt almindelige dagligdags udfordringer og problemstillinger, du møder i dit arbejde.

Diplomuddannelse på niveau med HD 2. del

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse, som er på niveau med en bacheloruddannelse eller HD 2. del. Hvis du vil bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse. 

Har du kun brug for specifikke kompetencer, kan du også vælge blot at tage et enkelt fag eller to i stedet for hele uddannelsen.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej