Tag en marketing- og salgsuddannelse

Drømmer du om at skabe dig en karriere inden for salg og markedsføring?

Måske ønsker du at uddanne dig til sælger eller arbejde med markedsanalyser, marketingstrategier eller digital marketing. Her finder du udvalget af salgs- og marketing uddannelser på Erhvervsakademi Aarhus.

Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:

Uddannelserne inden for salg og markedsføring kan tages som efteruddannelse sideløbende med dit job. Du kan tage et enkelt fag, en hel uddannelse eller selv sammensætte det forløb, som bedst matcher dine ønsker og behov.

Vi har også SU-berettigede videregående fuldtidsuddannelser inden for salg og markedsføring.

Efteruddannelser i salg og marketing - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for salg og marketing og opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for marketing og salg

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan let afmelde mails igen via et link i vores nyhedsmails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet.

Du kan først se dette indhold, når du har taget stilling til hvilke cookies, du vil tillade. Indholdet kræver dog ikke accept af cookies. Svar ”Ja tak” eller ”Nej tak” i boksen nederst.

Videregående uddannelser i salg og marketing - på SU

Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for salg og marketing bliver du klar til job om 2-3½ år.