Tag en uddannelse inden for laboratorie og fødevarer
Drømmer du om at uddanne dig inden for kemi, laboratorie, fødevarer eller bioteknologi?
Vil du arbejde med medicinalvarer, udvikle nye fødevarer, analysere mikrobiologiske processer eller styre virksomhedens fødevaresikkerhed?
Uddannelserne giver dig et stærkt naturvidenskabeligt fundament til at varetage den teknologiske, videnskabelige og samfundsmæssige udvikling.
Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:
Uddannelserne i fødevarer og laboratorie hos Erhvervsakademi Aarhus kan tages som en fleksibel efteruddannelse, hvor du selv kan sammensætte dit forløb.
Vi har også SU berettigede uddannelser inden for laboratorie- og fødevareindustrien.
Efteruddannelser i laboratorie og fødevarer - for dig i job
Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for laboratorie og fødevarer og opkvalificer dig, mens du er i job.
Proces-, laboratorie- og fødevareteknologi
Akademiuddannelse
Deltidsuddannelse til dig, der vil arbejde selvstændigt med at analysere, planlægge og gennemføre tekniske problemstillinger på et metodisk grundlag i fødevareindustri, kemisk industri og bioteknologisk industri.
Proces-, laboratorie- og fødevareteknologiLaboratorie
Se vores udvalg af kurser inden for laboratorie og fødevareteknologi. Du kan blandt andet finde kurser i fermentering, molekylærbiologi eller fødevaresikkerhed.
LaboratorieHold dig opdateret om efteruddannelse inden for laboratorie og fødevarer
Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan let afmelde mails igen via et link i vores nyhedsmails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet.
Du kan først se dette indhold, når du har taget stilling til hvilke cookies, du vil tillade. Indholdet kræver dog ikke accept af cookies. Svar ”Ja tak” eller ”Nej tak” i boksen nederst.
Videregående uddannelser i laboratorie og fødevarer - på SU
Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for laboratorie og fødevarer bliver du klar til job om 2-3½ år.
Laborant
2½-årig erhvervsakademiuddannelse
Få job i et kontrol-, forsknings- eller udviklingslaboratorium og arbejd inden for fx fødevaresikkerhed, miljøbeskyttelse, medicinalindustrien eller bioteknologi. Vælg dansk eller engelsk linje.
LaborantFødevareteknologi og applikation
3½-årig professionsbacheloruddannelse
Få kompetencer, der matcher fødevarebranchens behov. Med et stærkt naturvidenskabeligt fundament bliver du klar til job med produktion og innovation i en fødevarevirksomhed.
Fødevareteknologi og applikationLaboratorie- og fødevareteknologi
1½-årig professionsbacheloruddannelse
Styrk din faglighed og dine kompetencer inden for koordinering og projektledelse. Bliv klædt på til en karriere i nationale og internationale laboratoriemiljøer, hvor du løser analytiske og praktiske opgaver inden for udvikling, forskning og produktfremstilling.
Laboratorie- og fødevareteknologi