Tag en uddannelse inden for laboratorie og fødevarer

Drømmer du om at uddanne dig inden for kemi, laboratorie, fødevarer eller bioteknologi?

Vil du arbejde med medicinalvarer, udvikle nye fødevarer, analysere mikrobiologiske processer eller styre virksomhedens fødevaresikkerhed?

Uddannelserne giver dig et stærkt naturvidenskabeligt fundament til at varetage den teknologiske, videnskabelige og samfundsmæssige udvikling.

Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:

Uddannelserne i fødevarer og laboratorie hos Erhvervsakademi Aarhus kan tages som en fleksibel efteruddannelse, hvor du selv kan sammensætte dit forløb.

Vi har også SU berettigede uddannelser inden for laboratorie- og fødevareindustrien.

Efteruddannelser i laboratorie og fødevarer - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for laboratorie og fødevarer og opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for laboratorie og fødevarer

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. 

De persondata, du oplyser til os, så du kan modtage vores nyhedsbreve, bruger vi kun til at håndtere udsendelse af relevante mails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik. Når som helst du måtte ønske det, kan du let afmelde mails fra os igen via et link i en af vores nyhedsmails.

Videregående uddannelser i laboratorie og fødevarer - på SU

Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for laboratorie og fødevarer bliver du klar til job om 2-3½ år.