Efteruddannelse Kursister Samtale 2021 1719

Samarbejdet med os

Et godt samarbejde omkring efteruddannelse er nøglen til at skabe udvikling med effekt

Samarbejdet mellem jeres virksomhed og Erhvervsakademi Aarhus er fleksibelt og kan tilrettelægges alt efter, hvad der passer bedst for jer. Det eneste der på forhånd ligger fast er, at vi tager hånd om jer igennem hele processen.

Vi sætter en ære i at være proaktive igennem hele forløbet, og i fællesskab udvikler vi et setup, der matcher de ønsker og ressourcer I har.

Vi er klar med kompetent sparring og rådgivning, så du og din virksomhed kan få overblik og finde den løsning, der bedst matcher det, I gerne vil.

Video: Det siger DK Company om samarbejdet omkring efteruddannelse

Teamet omkring dig og din virksomhed

Når I vælger uddannelse tilrettelagt særligt for jeres virksomhed, bliver I tilknyttet et dedikeret team hos os.

Teamet består af erfarne undervisere med relevant faglig ekspertise samt en personlig kontaktperson i form af den chefkonsulent, som har dialogen med jer gennem hele processen. Derudover kommer I til at samarbejde med en erfaren administrativ koordinator, der er gennemgående på alle jeres forløb.

Læs mere om teamet herunder:

Samarbejde med jeres eksterne undervisere

Vi ved, at relationer er vigtige. Derfor indgår vi også gerne et samarbejde med de undervisere, I som virksomhed er vant til at bruge til intern uddannelse.

Hvis det er et kompetencegivende forløb med ECTS-point, så har vi et formelt ansvar for at sikre, at forløbet lever op til de rammer, der er for faget og den kvalitet vi står på mål for.

Derfor har vi altid en tæt dialog med en evt. ekstern underviser gennem hele forløbet.

Kontakt os

Conny Thoftdahl Westphall

Telefon

7228 6177

Stilling

chefkonsulent