Tag en uddannelse inden for it og digital udvikling

Ønsker du at studere på en it-uddannelse? Hos Erhvervsakademi Aarhus tilbyder vi forskellige uddannelser inden for it og digital udvikling.

Uddannelserne giver dig mulighed for at arbejde med softwareudvikling, webudvikling eller designe og konstruere tunge it-systemer. Du kan også lære om programmering eller være den der håndterer virksomhedens it-sikkerhed.

Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:

Vores it-uddannelser kan tages som efteruddannelse sideløbende med dit job. Her kan du tage et enkelt fag, en hel uddannelse eller selv sammensætte det forløb, som bedst matcher dine ønsker og behov.

Vi har også SU-berettigede videregående fuldtidsuddannelser inden for it-området.

Efteruddannelser i it og digital udvikling - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for it og digital udvikling. Opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for it og digital udvikling

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. 

De persondata, du oplyser til os, så du kan modtage vores nyhedsbreve, bruger vi kun til at håndtere udsendelse af relevante mails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik. Når som helst du måtte ønske det, kan du let afmelde mails fra os igen via et link i en af vores nyhedsmails.

Videregående uddannelser i it og digital udvikling - på SU

Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for it og digital udvikling bliver du klar til job om 2-3½ år.