Breakfast Club

Invester 2 timer og start din morgen hos os med inspiration, ny viden og let morgenmad - og kom på arbejde med ny energi.

Breakfast Club på Erhvervsakademi Aarhus er en række af inspirationsevents, vi afholdes i morgentimerne om forskellige faglige trends og tendenser. Her får du inspiration og ny viden til dit arbejde. Og bliver opdateret inden for den faglighed, du arbejder med - når vores ekspertundervisere deler ud af deres viden.

Så giv os 2 timer fra kl. 7.30 til kl. 9.30 – så bliver du tanket op med ny viden, let morgenmad og netværk med andre morgenfriske fagfæller.

Du får:

  • Inspirerende oplæg fra vores engagerede undervisere
  • Netværk med andre medarbejdere og virksomheder inden for din faglighed
  • Konkrete værktøjer, som du kan bruge i din hverdag

Der er kun 75 pladser til hvert arrangement, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. For at sikre plads til alle interesserede vil der være et no-show-fee på 150 kr. 

Breakfast Club-arrangementerne er åbne for alle – så tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med. Alt, det koster, er din mailadresse og et ja til, at vi må sende dig mails om efteruddannelse, events og virksomhedssamarbejde - så giver vi dig 2 timers inspiration og ny viden, du kan bruge direkte i dit arbejde. 

Kirstine Lystager

Har du spørgsmål til Breakfast Club? Så kontakt os

Kirstine Lystager

projektleder

Mail: kily@eaaa.dk

Telefon: 7228 6063

Se også vores andre tilbud