Den merkantile diplomuddannelse

Vil du stå stærkere inden for det merkantile område, så du kan udvikle et forretningsområde, en afdeling eller en hel virksomhed? Så er den merkantile diplomuddannelse noget for dig. 

På den merkantile diplomuddannelse udvikler du din viden om handel, forretningsforståelse og projektledelse. Du får en lang række strategiske og praktiske grundredskaber, der kan løfte både dig og din virksomhed.

Den merkantile diplomuddannelse er en efteruddannelse på niveau med en HD eller en bacheloruddannelse. Uddannelsen tager typisk 2-3 år at gennemføre, og giver dig titlen Merk.d.

Uddannelsen er relevant for dig, der ønsker øge din faglighed, så du kan  drive og udvikle et forretningsområde, en afdeling eller en hel virksomhed. Uddannelsen er både for dig, der arbejder i offentlige og private virksomheder.

5 merkantile diplomuddannelser i Aarhus

En merkantil diplomuddannelse gør dig i stand til at navigere i strategier og forretningsmodeller inden for den retning, du toner uddannelsen i.

På Erhvervsakademi Aarhus kan du tage en merkantil diplomuddannelser på 5 forskellige retninger, afhængig af din branche og dine behov: 

Du kan også tage en merkantil diplomuddannelse uden nogen bestemt retning. Kontakt os på telefon 7228 6160 for at høre mere.

Hver merkantile diplomuddannelse er opbygget på sin egen måde med forskellige obligatoriske og valgfrie fag. Derfor skal du orientere dig om opbygningen inde på den enkelte merkantile diplomuddannelse.

Vil du bare hurtigt i gang? Så kan du også starte på et kursus fra én af uddannelserne og først senere beslutte, om du vil have en hel uddannelse - og i så fald hvilken. Det er der rigtig mange kursister, der gør.

Brug for hjælp til at vælge efteruddannelse?

Er du i tvivl om, hvad en merkantil diplomuddannelse kan gøre for din karriere? Eller om du overhovedet skal begynde?

Uanset din uddannelsesbaggrund og erfaring kan en karrieresparring give dig et overblik, der gør det lettere for dig at overskue dine muligheder for efteruddannelse.

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du få en times uforpligtende gratis karrieresparringssamtale. I samtalen fokuserer vi på dine kompetencer og karriereønsker, så vi kan vejlede dig om din situation.