Merkantil diplomuddannelse

Niveau

Diplomuddannelse

ECTS

60 ECTS

Varighed

2-3 år

Fleksibelt

Tag et enkelt fag eller en hel uddannelse.

Se dine muligheder
Den merkantile diplomuddannelse

Vil du stå stærkere inden for det merkantile område, så du kan udvikle et forretningsområde, en afdeling eller en hel virksomhed? Så er en merkantil diplomuddannelse noget for dig. 

På vores merkantile diplomuddannelser udvikler du din viden om handel, forretningsforståelse og projektledelse. 

En merkantile diplomuddannelse er en erhvervsrettet efteruddannelse på niveau med en HD 2. del eller en bacheloruddannelse.

Uddannelsen læser du på deltid ved siden af dit job og tager typisk 2-3 år at gennemføre, der til sidst giver dig titlen Merk.d.

Hvorfor tage en merkantil diplomuddannelse?

Uddannelsen er relevant for dig, der ønsker at øge din faglighed til at drive og udvikle et forretningsområde, en afdeling eller en hel virksomhed. Uddannelsen er både for dig, der arbejder i offentlige og private virksomheder.

Du får en lang række strategiske og praktiske grundredskaber, der kan løfte både dig og din virksomhed. En merkantil diplomuddannelse gør dig i stand til at navigere i strategier og forretningsmodeller inden for den retning, du toner uddannelsen i.

5 merkantile diplomuddannelser i Aarhus

På Erhvervsakademi Aarhus kan du tage en merkantil diplomuddannelser på 5 forskellige retninger, afhængig af din branche og dine behov.

Bæredygtig virksomhed
Diplomuddannelse

Bæredygtig virksomhed

Enkeltfag og diplomuddannelse til dig, som vil lede og dokumentere den grønne omstilling og fremtidssikre virksomhedens - og din egen - konkurrenceevne.

Bæredygtig virksomhed
E-handel
Diplomuddannelse

E-handel

Deltidsuddannelse, der gør dig skarp som e-købmand. Lær alt det nye i datadrevet marketing og salg. Du øger omsætningen og giver en bedre kundeoplevelse.

E-handel
Salg og markedsføring
Diplomuddannelse

Salg og markedsføring

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil styrke dine kompetencer inden for salg og markedsføring kombineret med et internationalt perspektiv.

Salg og markedsføring
Transport og supply chain optimering
Diplomuddannelse

Transport og supply chain optimering

Deltidsuddannelse for dig, der vil arbejde strategisk med Supply Chain Management og værdikædeoptimering til at øge virksomhedens agilitet og robusthed.

Transport og supply chain optimering
Økonomi og regnskab
Diplomuddannelse

Økonomi og regnskab

Deltidsuddannelse for dig, der vil videreudvikle dine kompetencer i økonomi og regnskab, så du styrker dine karrieremuligheder i den finansielle sektor eller revisionsbranchen.

Økonomi og regnskab

Uddannelsens opbygning

Hver merkantile diplomuddannelse er opbygget på sin egen måde med forskellige obligatoriske og valgfrie fag. Derfor skal du orientere dig om opbygningen inde på den enkelte merkantile diplomuddannelse.

Du kan også tage en merkantil diplomuddannelse uden nogen bestemt retning. Kontakt os på telefon 7228 6160 for at høre mere.

Vil du bare hurtigt i gang? Så kan du også starte på et kursus fra én af uddannelserne og først senere beslutte, om du vil have en hel uddannelse - og i så fald hvilken. Det er der rigtig mange kursister, der gør.

Adgangskrav

Du kan enten blive optaget direkte på diplomuddannelsen hvis du opfylder optagelseskravene, eller på baggrund af en realkompetencevurdering.

Lederudviklingssamtale På Erhvervsakademi Aarhus 038

Få en times gratis karrieresparring

...og find det efteruddannelses- eller kursusforløb, som passer til dig.

Book din samtale her

Har du spørgsmål, så kontakt:

Randi Ankjær Rasmussen

Telefon

7228 6163

Stilling

administrativ koordinator