Ledige studiepladser på Erhvervsakademi Aarhus

På enkelte uddannelser kan vi have ledige studiepladser efter ansøgningsfristen.

Sådan søger du en ledige studieplads

Når de ledige pladser offentliggøres, åbner vi for online ansøgning her på siden.

Husk, at du skal opfylde adgangskravene til uddannelsen for at søge om optagelse på en ledig studieplads. Alle ansøgere bliver udelukkende vurderet på gennemsnittet fra den adgangsgivende eksamen.

Du skal have al krævet dokumentation klar, når du søger - se hvilke bilag, du skal sende med din ansøgning 

Du kan ikke søge en ledig studieplads, hvis du er non-EU-ansøger (se om du er non-EU-ansøger her)

Deadlines for studiestart i august

De ledige studiepladser offentliggøres 28. juli.

Søg hurtigst muligt. Hvis vi har din ansøgning før 9. august kl. 12.00*, opfatter vi den som rettidig. Det betyder, at alle ansøgere vurderes samlet på baggrund af gennemsnittet fra den adgangsgivende eksamen.

Hvis vi stadig har ledige pladser efter 9. august, kan du fortsat søge - efter 9. august vurderer vi efter 'først til mølle'-princippet. Du kan søge om optagelse på ledige studiepladser helt frem til studiestart, eller til holdene er fyldt op.

Deadline for studiestart i januar

De ledige studiepladser offentliggøres 14. december.

Søg hurtigst muligt. Hvis vi har din ansøgning før 4. januar kl. 12.00*, opfatter vi den som rettidig. Det betyder, at alle ansøgere vurderes samlet på baggrund af gennemsnittet fra den adgangsgivende eksamen.

Hvis vi stadig har ledige pladser efter 4. januar, kan du fortsat søge - efter 4. januar vurderer vi efter 'først til mølle'-princippet. Du kan søge om optagelse på en af de ledige studiepladser helt frem til studiestart, eller til holdene er fyldt op.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte studievejledningen på telefon 7228 6020 eller mail vejledning@eaaa.dk.

---

* Hvis du har en international adgangsgivende eksamen, er ansøgningsfristen til en ledig plads allerede 1. august kl. 12.00 (studiestart i august) eller 17. december kl. 12.00 (studiestart i februar) pga. længere behandlingstid.