Akademiuddannelsen Ledelse Groenland Nuuk

Mød undervisere

Jeres uddannelsesforløb bliver varetaget af fagligt dygtige praktikere, der er erfarne undervisere. 

Vores undervisere har erhvervserfaring fra det område, de underviser i. Derudover er de efteruddannet til underviseropgaven og arbejdet med læring og forankring af de nye kompetencer i praksis.

Nedenunder kan du møde et par af vores dygtige undervisere.

Thomas Lindholm Uth

Thomas Lindholm Uth

Thomas underviser primært detailvirksomheder i drift og ledelse, hvilket sker med afsæt i 15 års erhvervserfaring fra detailbranchen. Derudover underviser han i indkøb, bæredygtighed og salg. Thomas har solid erfaring med at undervise medarbejdere og ledere internt i virksomheder.

For Thomas er det vigtigt, at efteruddannelse giver deltagerne konkrete værktøjer, som kan anvendes til deres daglige arbejdsopgaver. Derudover at der opbygges et fælles sprog og en referenceramme, som skaber et bedre samarbejde mellem individer og afdelinger. Det gør, at virksomhederne får engagerede medarbejdere retur, som gerne vil afprøve nye idéer og værktøjer.

Mød Thomas på LinkedIn
Sanne Østergaard Nielsen

Sanne Østergaard Nielsen

For Sanne er bæredygtighed det gennemgående fokus – både gennem erhvervserfaring og som underviser. Hun underviser og rådgiver virksomheder i bæredygtig forretningsudvikling og forretningsmodeller.

Sanne tager afsæt i sin erfaring med implementering af miljøledelse, CSR og bæredygtighed i forskellige virksomheder og gennem udvikling af konkrete bæredygtighedsværktøjer, der skal hjælpe virksomhederne i gang med den bæredygtige udvikling.

For Sanne er det centrale ved efteruddannelse, at det hjælper og inspirerer virksomheder til at tilpasse sig de krav omverdenen sætter til en bæredygtig udvikling. Det løfter dem derved i en mere bæredygtig retning, så de tilpasser sig det nye marked og mulighederne i det.

Mød Sanne på LinkedIn
Peter Schneider

Peter Schneider

Peter underviser i økonomi, hvor han spænder bredt fra operationelle værktøjer som Excel til strategisk økonomistyring. Her brænder han særligt for at uddanne gode finansielle sparringspartnere, der kan skabe udvikling i virksomhederne. Peter har en solid baggrund som økonomichef og controller.

At deltagerne kommer ind fra deres normale, daglige arbejdsdag og diskuterer og får nye indspark, er det der ifølge Peter skaber stor værdi – både for den enkelte og deres virksomhed. Igennem sin erhvervserfaring har han en unik mulighed for at gøre det teoretiske relevant og brugbart.

Mød Peter på LinkedIn
Anne Hundtofte

Anne Hundtofte Therkelsen

Ledelse- og organisationsudvikling er Anne Hundtofte Therkelsens spidskompetence.

I mere end 15 år har hun arbejdet som underviser, proceskonsulent og coach for både private og offentlige virksomheder. Hendes fokus er at udvikle den enkelte leders praksis samt organisationen som helhed.

Hun har erhvervserfaring fra stillinger som fx leder samt organisationsudviklingskonsulent. Anne underviser i ledelse og HR på både akademi- og diplomniveau, ligesom hun løser konsulentopgaver af organisatorisk karakter.

At ledere og medarbejdere bliver opdateret på ny viden og får nye kompetencer er helt centralt for Anne. Det øger den enkeltes værdi på arbejdsmarkedet. Samtidig sikrer det virksomheden attraktive medarbejdere, der kan leve op til fremtidens kompetencekrav.

Mød Anne på LinkedIn

Få mere inspiration

Dyk ned i vores andre tilbud, du og din virksomhed kan gøre brug af.

Få et ekspertoplæg i din virksomhed

Få et ekspertoplæg i din virksomhed

Bestil en af vores undervisere til at holde et oplæg ude hos jer for en gruppe af medarbejdere. Se listen med eksperter og oplæg her.

Få et ekspertoplæg i din virksomhed
Få sparring om skræddersyet uddannelse til virksomheden

Få sparring om skræddersyet uddannelse til virksomheden

Se her hvordan I kan styrke virksomhedens kompetencer med intern uddannelse, der tager udgangspunkt i jeres hverdag, ønsker og behov.

Få sparring om skræddersyet uddannelse til virksomheden
Konsulentydelser

Konsulentydelser

Se vores konsulentydelser og profilværktøjer, der kan styrke jer på de områder, hvor I ønsker at udvikle og forbedre jeres organisation.

Konsulentydelser
Learning Lunch

Learning Lunch

Learning Lunch på Erhvervsakademi Aarhus er din mulighed for uformel sparring om en aktuel opgave eller udfordring i dit arbejde med kompetenceudvikling og efteruddannelse i virksomheden.

Learning Lunch
Mere end efteruddannelse

Mere end efteruddannelse

Som virksomhed kan I samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus om meget mere end efteruddannelse. Vi tilbyder en lang række muligheder, der skaber værdi for jeres virksomhed.

Mere end efteruddannelse