Markedsføringsøkonom - 'plus'

Brænder du for faglige udfordringer, og er du klar til at yde en ekstra arbejdsindsats under din uddannelse? Så kan det være at 'markedsføringsøkonom - 'plus'' er noget for dig.

På ’markedsføringsøkonom - plus' bliver du en del af et ambitiøst hold, som vil noget ekstra med deres uddannelse. Du kommer til at opleve markedsføringsøkonomuddannelsens høje faglige niveau og får samtidig ekstra faglige udfordringer, som giver dig en uddannelse med ekstra tyngde. Du kan ikke ansøge om at komme på ’plus’-holdet, men bliver udvalgt efter ungdomsuddannelse og karaktergennemsnit.

Om specialet

Som på den almene markedsføringsøkonomuddannelse foregår en stor del af studiet med gruppearbejde. Når du vælger 'markedsføringsøkonom - plus', sikrer du dig, at dine medstuderende i gruppen har samme ambitionsniveau som dig.

Som studerende på ’markedsføringsøkonom - plus’ får du – ud over en markedsføringsøkonomuddannelse med ekstra høje krav – mulighed for at specialisere dig under din uddannelse gennem følgende:

Sådan bliver du optaget på specialiseringen

Du skal søge ind på - og opfylde adgangskravene til - markedsføringsøkonomuddannelsen på optagelse.dk. Ansøgningsfristen er 15. marts (kvote 2) og 5. juli (kvote 1). Læs mere her

Du får besked, om du er optaget, i et optagelsesbrev 26. juli.

Herefter bliver du udpeget til optagelse på linjen ud fra dit HHX-karaktergennemsnit og dine karakterer i afsætning og virksomhedsøkonomi. Da 'markedsføringsøkonom - plus' kræver kompetencer inden for afsætning og virksomhedsøkonomi, er kun HHX adgangsgivende til specialet.

Du får besked, om du er optaget, en uge inden studiestart.

Få fat i en studie- og karrierevejleder

Mail: vejledning@eaaa.dk
Telefon: 7228 6020

Se åbningstider her