Diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering

Diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering er en unik deltidsuddannelse med fokus på virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring samt forretningsudvikling og værdikædeoptimering. 

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder i speditions- og transportbranchen, der ønsker viden og faglighed på et højt strategisk niveau.

Du tager uddannelsen sideløbende med dit job og kan bruge dine nye kompetencer med det samme.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Få unikke strategiske kompetencer og viden indenfor speditions- og transportområdet

Uddannelsen er udviklet af transportsælgere, med det klare formål, at højne dine kvalifikationer og faglighed helt specifikt inden for transport, spedition og logistik. Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark, og du får unikke strategiske kompetencer og viden indenfor speditions- og transportområdet.

I løbet af uddannelsen får du bl.a. kompetencer til at kunne: 

  • tage ansvaret for virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring samt forretningsudvikling og værdikædeoptimering
  • identificere økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger og implementere praktiske løsninger
  • udvikle og igangsætte analysesystemer til brug for ledelsesbeslutninger.
  • udarbejde virksomhedens salgstilbud og i samarbejde med virksomhedens revisorer og øvrige ledelse
  • bidrage til virksomhedens forretningsudvikling, risikoprofil og prissættelse af ydelser 

Skab balance i karrieren med en diplomuddannelse

Med diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

Undervisere med brancheerfaring

Underviserne på uddannelsen har mange års erhvervserfaring, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at omsætte modeller og teorier til helt almindelige dagligdags udfordringer og problemstillinger, du møder i dit arbejde. Med uddannelsen får du også unikke muligheder for at sparre og netværke med andre, da dine medstuderende også kommer fra speditions- og transportbranchen.

Diplomuddannelse på niveau med HD 2. del

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse, som er på niveau med en bacheloruddannelse eller HD 2. del. Hvis du vil bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse. 

Har du brug for specifikke kompetencer, kan du også vælge blot at tage et enkelt fag eller to.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej