Nyheder

Få nyheder fra Erhvervsakademi Aarhus direkte i din indbakke

Tilmeld dig og få information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde.

Alle nyheder

Ny uddannelse skal hjælpe netbutikker med at klare sig bedre

En helt ny efteruddannelse i e-handel vil gøre små og mellemstore netbutikker til digitale frontrunners, og det har branchen brug for, mener Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH).

Rekordmange unge vil starte på studiet nu

Søgningen til erhvervsakademiernes uddannelser er steget markant i forhold til sidste år. I Randers, Silkeborg og Grenaa har 74 procent flere søgt ind, mens Københavns Erhvervsakademis tekniske uddannelser går frem med 24 procent.

Studerende får 305.000 kr. til at rejse for

16 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus har ved et legatuddelingsarrangement den 26. november fået tildelt et legat fra Fabrikant Albert Nielsen og Hustru Anna Nielsens Fond.

298 unge starter på en uddannelse til januar

Erhvervsakademi Aarhus kan til januar byde velkommen til 298 nye studerende. I alt har 554 søgt optagelse på akademiets ni uddannelser med vinteroptag. Flest vil være markedsføringsøkonomer eller multimediedesignere.

Nu kan også kvæg- og svinebranchen opkvalificeres i Aarhus

Ny efteruddannelse i husdyrfysiologi og produktion er målrettet ansatte i kvæg- og svinebranchen og udviklet i samarbejde med og på opfordring fra erhvervet.

Fra elektriker til elinstallatør på tre år

Første årgang elinstallatører fra Erhvervsakademi Aarhus står snart med deres eksamensbevis i hånden. Erfaringerne fra uddannelsen er gode, fortæller studerende.

Lucas vil forandre verden med 3D-print

23-årige Lucas Graversen fra professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship på Erhvervsakademi Arhus har udviklet en app i samarbejde med Apple, SAP og Thürmer Tools, der skal gøre det muligt for håndværkere at 3D-printe værktøj på stedet.

Skræddersyet salgsuddannelse bestået: Giver succes på jobbet

31. januar 2019 starter et nyt hold studerende på bilbranchens nye efteruddannelse. Første årgang har lige afsluttet første år med bravour. 'Uddannelsen gør os mere professionelle,' konkluderer studerende.

Anna vil lave penge og redde verden

Et praktikophold hos Orbicon åbnede døren til et spændende job for professionsbachelor i jordbrug med speciale i natur og miljø Anna Schriver.

121 aarhusianske studerende i innovationscamp for Europas største landbrugsvirksomhed

121 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus på innovationscamp