Nyheder

Få nyheder fra Erhvervsakademi Aarhus direkte i din indbakke

Tilmeld dig og få information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde.

Alle nyheder

Erhvervsakademi Aarhus kårer årets bedste praktikophold

Vær med i kapløbet om prisen for årets bedste praktikophold. Erhvervsakademi Aarhus opfordrer alle tidligere og nuværende studerende i praktik – danske og internationale - til at deltage i konkurrencen.

Sådan virker fremtidens teknologier – nye it-kurser om Virtual Reality og Internet of Things

Efter først at blive udråbt til at være fremtiden lægger Virtual Reality nu an til det helt store gennembrud i erhvervslivet. Erhvervsakademi Aarhus er klar med to nye it-kurser.

Praktik i Kina hitter

Antallet af studerende, som tager et praktikophold i Kina, er tredoblet det seneste år. Udviklingen glæder chef for karriere og internationalisering på Erhvervsakademi Aarhus, Mads Hedelund.

Legatregn til rejselystne studerende

15 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus har fået tildelt et legat fra Fabrikant Albert Nielsen og Hustru Anna Nielsens Fond.

Talentforløb klæder studerende på til at arbejde med big data

Erhvervsakademi Aarhus kører i øjeblikket et talentforløb i samarbejde med Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut, der skal medvirke til en øget og bedre anvendelse af big data i virksomheder.

Møbelbranchen og Erhvervsakademi Aarhus i samarbejde om nyt efteruddannelsesforløb

Et nyt efteruddannelsesforløb for ansatte i møbel- og interiørbranchen ser nu dagens lys. Business Developer er udviklet i tæt samarbejde med branchen for at matche det, virksomhederne efterspørger.

Fra skoleprojekt til TV2

Hvad der startede som et skoleprojekt på Erhvervsakademi Aarhus, har på kort tid udviklet sig til et iværksættereventyr for tre århusianske gutter. 130 flytninger er gennemført, og nu bliver DELEBOKS fulgt i et år i ny programserie på TV 2.

Slut med aflysninger: Akademier giver garanti på videreuddannelse

Erhvervsakademi Aarhus går sammen med Erhvervsakademi Dania for at sikre videreuddannelse inden for automation og drift til flere faglærte i industrien.

Studerende med i 'Den store bagedyst'

Nipuni Julie Jakobsen er markedsføringsøkonom-studerende på Erhvervsakademi Aarhus og en af deltagerne i årets bagedyst på DR1.

Kvalificeret arbejdskraft til byggeri og industri

Gratis infomøder på jyske virksomheder i oktober om fagmoduler for faglærte