Nyheder

Få nyheder fra Erhvervsakademi Aarhus direkte i din indbakke

Tilmeld dig og få information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde.

Alle nyheder

Studerende præsenterer fremtidens IoT-løsninger

25 danske og internationale professionsbachelorstuderende i produktudvikling og teknisk integration fremviser deres eksamensprojekter på Europas førende konference om Internet of Things.

Sutteflaske og klimavenlig dåbsgave vinder priser ved DM i entreprenørskab

Et bæredygtigt gavekoncept til nyfødte og en flerfunktionel termosutteflaske vinder priser ved Danmarksmesterskaberne i entreprenørskab.

Rambøll er en af Danmarks bedste praktikvirksomheder

Danmarks bedste praktikophold er netop kåret. Rambøll Management Consulting og praktikant Louise Kjær Petersen fra Erhvervsakademi Aarhus løb med Juryens Specialpris efter at have dystet mod syv andre praktiksteder til et stort event i Børsen i København.

Nu kåres Danmarks bedste praktikophold

Otte virksomheder dyster tirsdag den 28. maj om prisen ’Årets Erhvervsakademipraktik’. Landets erhvervsakademier står bag prisen, som sætter fokus på, hvordan praktikophold skaber værdi for de studerende og virksomhederne.

Faglærte får gratis efteruddannelse: 'Det er alletiders mulighed'

Erhvervsakademi Aarhus har stor succes med at efteruddanne faglærte og ufaglærte, der enten vil opkvalificere sig eller på sigt skifte spor i karrieren.

Erhvervsakademi Aarhus scorer fire pladser til landsfinalen i entreprenørskab

Til regionsmesterskabet i entreprenørskab måtte Aarhus bøje sig for Aalborg, der tog sejren med et nyskabende pant-projekt. Til gengæld rendte Erhvervsakademi Aarhus af med fire af de ti pladser til landsfinalen i maj

Aarhus i front på efteruddannelse

Erhvervsakademi Aarhus er de bedste i Danmark til at opkvalificere faglærte og ufaglærte. Derfor besøger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører Leif Lahn Jensen mandag akademiet for at høre om den lokale succes.

Praktikforløb i Rambøll kåret som årets bedste

Konsulenthuset Rambøll Management Consulting har fra start til slut givet praktikant Louise Kjær Petersen mulighed for at bidrage og vokse fagligt, og det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2019.

Årets praktik: Her er de fem nominerede

Studerende har dette forår haft mulighed for at indstille deres praktikophold til 'Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2018/19'. Nu er de fem nominerede fundet.

Virksomheders digitalisering skal styrkes via lederne

Projektet 'Digital ledelseskultur' hjælper virksomheder med digitalisering - hvor lederne spiller en afgørende rolle