Nyheder

Få nyheder fra Erhvervsakademi Aarhus direkte i din indbakke

Tilmeld dig og få information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde.

Alle nyheder

Ny bestyrelse på Erhvervsakademi Aarhus

Det private erhvervsliv er stærkt repræsenteret i ny bestyrelse for Erhvervsakademi Aarhus.

Studerende fra Erhvervsakademi Aarhus vinder DM i entreprenørskab med velgørenhed

Fire iværksætterstuderende vinder DM i entreprenørskab og 50.000 kr. med en socialøkonomisk virksomhed, der støtter enlige mødre i Uganda ved at sælge deres håndlavede accessories.

Ny uddannelse matcher massiv udvikling i supply chain

Effektiv supply chain er en ny hjørnesten for konkurrenceevne og et afgørende parameter for proaktiv forretningsudvikling i et globalt innovationskapløb på området. Ny diplomuddannelse tilbyder ledere konkrete værktøjer og strategisk løft. Et løft der gør logistikerhvervet stærkere, mener DI

19 studerende til DM i entreprenørskab

Erhvervsakademi Aarhus er igen i år stærkt repræsenteret med 19 studerende ved dette års DM i entreprenørskab torsdag den 31. maj i Børssalen i København.

EY Aarhus vinder Danmarks bedste praktikophold

EY Aarhus og praktikant Daniel Vistisen fra Erhvervsakademi Aarhus løb med sejren efter at have dystet mod otte andre praktiksteder ved et stort event i Billund.

Dansker vinder NUCARS 2018

Biløkonomstuderende fra Erhvervsakademi Aarhus var på det vindende hold, der i sidste uge hjemtog sejren i det internationale simuleringsspil NUCARS.

Fra international studerende til mentor

Alin Ene er tidligere international studerende på Erhvervsakademi Aarhus. Nu hjælper han som mentor andre internationale studerende med at lette overgangen fra studie til job.

Praktikforløb i EY Aarhus kåret som årets bedste

Revisionsfirmaet EY har fra start til slut givet praktikant Daniel Vistisen mulighed for reelt at kunne bidrage, og det sikrer dem prisen Årets Erhvervsakademi Aarhus-praktik 2018.

Bilstuderende fra hele verden dyster i Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus er i næste uge vært for NUCARS 2018, hvor 66 biløkonomer fra bl.a. USA, Kina, Frankrig, Tyskland og Danmark kæmper om kunder og spiller for millioner af dollars i bilbranchen.

Opgraderet uddannelse i salg og markedsføring

Opdateret indhold, en konkurrencedygtig pris og nyt navn gør akademiuddannelsen i salg og markedsføring til en af efterårets attraktive efteruddannelser