Multimedia Design

Niveau

Erhvervsakademiuddannelse

ECTS

120

Varighed

2 år

Studiestart

August

Søg ind nu
Multimedia Design

For dig, der vil arbejde med digitale medier på internationalt niveau.

I Aarhus kan du læse til multimediedesigner på engelsk. På den engelsksprogede uddannelse arbejder du med at designe og udvikle digitale løsninger og mobile platforme i et globalt perspektiv.

Den engelske multimediedesigner-uddannelse har et stærkt fokus på digitalt design. På alle uddannelsens 4 semestre får du målrettede værktøjer til at arbejde internationalt og producere effektive brugergrænseflader til de relevante målgrupper. 

Al undervisning, gruppearbejde og litteratur er på engelsk. Du får både danske og internationale holdkammerater, så du lærer at arbejde på tværs af kulturer og sproglige skel. Og vi tager på studietur.

Er der forskel på indholdet på den danske og engelske multimediedesigneruddannelse? Ja, en smule. På denne engelsksprogede uddannelse er der mindre fokus på indhold til de digitale platforme og større fokus på brugergrænseflader og programmering end på den tilsvarende dansksprogede multimediedesigneruddannelse.

Der er studiestart på den engelsksprogede uddannelse i august. 

En Af De Bedste Beslutninger Jeg Har Taget I Mit Liv

’En af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv’

Maddie er glad for at læse multimediedesigner på engelsk. Studievalget har givet stærke sproglige kompetencer, venner fra hele verden og udvidet synet på det at være dansk.

Læs om Maddie her

Praktisk erfaring og konkrete værktøjer – med et internationalt perspektiv

Det digitale arbejdsmarked har et internationalt mindset. Som multimediedesigner kan det være en særlig fordel at tage uddannelsens internationale linje, fordi mange i den digitale branche i forvejen arbejder på tværs af afdelinger og landegrænser.

Uddannelsen gør dig endnu bedre til engelsk, som er det primære arbejdssprog i flere og flere virksomheder – også i Danmark. Det tætte samarbejde med din studiegruppe træner dig i at fungere i et team med forskellige profiler, så du både bliver eftertragtet i virksomheder herhjemme og i udlandet.

Få de rigtige digitale kompetencer

På uddannelsen kommer du til at arbejde med digitale medier, innovation og idéudvikling. Du lærer at planlægge, styre og implementere multimedie-projekter - og som færdiguddannet kan du arbejde med digitale brugergrænseflader og programmering i praksis.

Uanset om du får dit første job i Danmark, Denver eller Doha, bliver du godt klædt på til at lave digitale løsninger, der fungerer på flere markeder.

Gå på opdagelse på vores engelske side om uddannelsen

Læs om alle fagene, praktikken og dine karrieremuligheder - og se video, hvor studerende fortæller om uddannelse. 

Mere om Multimedia Design (på engelsk)

En uddannelse for de ambitiøse

På den internationale linje er undervisere og studerende kendt for at være ganske ambitiøse. Og det afspejler uddannelsens høje niveau.

Det stærke fokus på internationalisering og globale netværk træner dig i at tænke endnu mere kreativt og udvikle gennemarbejdede produkter, der også har sans for detaljen.

Internationale virksomheder, international portfolio

Gennem hele uddannelsen samarbejder vi tæt med udvalgte virksomheder, der har et internationalt mindset, i både Danmark og udlandet. Du løser real-life cases for virksomheder, der arbejder på det globale marked, så du får den relevante internationale erfaring.

Undervejs samler du en personlig portfolio, du kan fremvise for at dokumentere dine globale færdigheder, faglige viden og relevante erfaring som multimediedesigner, når du skal søge praktik eller job i Danmark eller i udlandet.

Tag en del af uddannelsen i udlandet

Hvis du har lyst til et endnu stærkere internationalt fokus, kan du også vælge at tage til udlandet på sommerskole, udvekslingsophold eller praktik som en del af uddannelsen.

Ida Har Bragt Verden Hjem Til Sig

Ida har bragt verden hjem til sig

Ida anbefaler alle, der kan, at tage deres uddannelse på engelsk. Udover at blive tosproget, lærer det en at samarbejde på tværs af kulturer. Samtidig får man et nyt syn på tilværelsen og venner for livet.

Læs om Ida her

Ansøg om optagelse

Adgangskrav, ansøgningsfrister osv. er de samme - uanset om du søger om optagelse på den danske multimediedesigneruddannelse eller på dens engelsksprogede linje Multimedia Design.

Her kan du tjekke adgangskrav og se, hvordan du søger

Vær dog opmærksom på, at der på den engelsksprogede linje er et sprogkrav om Engelsk B. Du kan læse mere om sprogkravet her