Akademiuddannelse

Opkvalificér dig, mens du er i job, og tag konkrete kvalifikationer direkte med i din dagligdag

Akademiuddannelsen er perfekt til dig, der allerede har erhvervserfaring, men godt kunne bruge nye input og redskaber, så du kan flytte dine egne indsatser til næste niveau.

Efteruddannelse/kurser er med fysisk fremmøde

Undervisning på kurser/efteruddannelse er med fysisk fremmøde hos os i Viby J. Du kan trygt tilmelde dig. Vi følger myndighedernes anbefalinger hele vejen igennem.

Hvad er en akademiuddannelse?

En akademiuddannelse er en praksisnær uddannelse for dig, som gerne vil videreuddanne dig, mens du er i job. Uddannelsen foregår sideløbende med dit job, og derfor er der stort fokus på konkrete værktøjer og kvalifikationer, som du kan tage med dig i dit daglige arbejde.

Akademiuddannelsen er perfekt til dig, der allerede har erhvervserfaring, men godt kunne bruge nye input og redskaber, så du kan flytte dine egne indsatser til næste niveau.

Akademiuddannelsens opbygning

  • En akademiuddannelse er en kort videregående uddannelse
  • Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point
  • Du studerer om dagen eller om aftenen sideløbende med dit job

Branchestærk og kompetent undervisning

På akademiuddannelserne møder du branchestærke undervisere med stor viden inden for lige netop dit felt. Underviserne har mange års erfaring og underviser ud fra en praksisorienteret pædagogik. Det skaber et læringsmiljø, hvor der er fokus på at knytte de anvendte teorier til din dagligdag.

Den rette uddannelse til dig?

Der findes en lang række akademiuddannelser på Erhvervsakademi Aarhus. Du kan fx kaste dig over akademiuddannelsen i ledelse, som både henvender sig til nuværende og kommende ledere. Eller du kan blive endnu skarpere til finansiel rådgivning, hvis du i dagligdagen arbejder med kunder og klienter inden for den finansielle sektor. 

Vi har akademiuddannelser til enhver smag – gå på opdagelse i listen af muligheder nedenfor. Se også vores mange brancherettede akademiuddannelsesforløb.

Tilrettelæg uddannelsen efter dine behov

En akademiuddannelse ved Erhvervsakademi Aarhus er super fleksibel, og det er derfor dine behov og ønsker, der bestemmer, hvordan dit uddannelsesforløb skal se ud. Du kan tage en hel uddannelse, eller du kan anvende enkelte akademifag som selvstændige opkvalificeringskurser. Dét er op til dig.

Tag det næste skridt

Der er også rig mulighed for at bygge videre på de kvalifikationer, du får gennem din erhvervsakademiuddannelse. Både i din dagligdag på jobbet, gennem snakke med andre studerende og på videre uddannelsesforløb, fx diplomuddannelser på Erhvervsakademi Aarhus.

Vi tilbyder følgende akademiuddannelser i Aarhus

Hold dig opdateret om efteruddannelse, arrangementer og virksomhedssamarbejde

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Læs vores persondatapolitik her.