Ledelse og HR

Med en kompetencegivende uddannelse hos os får du stor fleksibilitet. Du kan tage et enkelt fag, en hel uddannelse eller selv sammensætte det forløb, som bedst matcher dine ønsker og behov.

 

HR

Akademiuddannelse

En deltidsuddannelse for dig, der vil have professionel og fagligt funderet grund under fødderne i dit arbejde med HR og beslægtede områder.

HR-fag

Diplomniveau

HR-fagene giver i kombination med ledelsesfag et godt fundament for at varetage en rolle som HR Business Partner.

Ledelse

Akademiuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der ønsker en praksisnær og målrettet lederuddannelse. Uddannelsen henvender sig til både nuværende og kommende ledere.

Ledelse

Diplomuddannelse

Deltidsuddannelse for dig, der gerne vil videreudvikle dig som leder og arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser, kommunikation og projektledelse.

Ledernes akademiuddannelse

Akademiuddannelse

3-årig akademiuddannelse i ledelse – udbydes i samarbejde med Ledernes Kompetencecenter og Erhvervsakademi Kolding

Lederuddannelsen i Grønland

Akademiuddannelse

Deltidsuddannelse for dig der vil kvalificerer dig til at varetage lederroller på tværs af de traditionelle faggrænser og funktionsområder. Uddannelsen foregår i Grønland.

Kurser

Med vores korte kurser får du et intensivt forløb, hvor værktøjskassen bliver godt fyldt op, og du bliver klædt på til at præstere endnu bedre.

Få nyheder om ledelse og HR

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde.