Tag en efteruddannelse i ledelse og HR

Har du personaleansvar og mangler ledelseskompetencer eller ønsker du at videreudvikle dine personlige kompetencer som leder?

Vores HR og ledelsesuddannelser skaber et godt fundament for at varetage hr funktioner og ledelsesopgaver. På vores HR og ledelsesuddannelser lærer du at arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser og organisationsudvikling.

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du tage en HR eller ledelsesuddannelse som en fleksibel efteruddannelse. Du har her selv mulighed for at sammensætte dit forløb hvad enten du ønsker et enkelt fag eller en hel uddannelse.

Efteruddannelser i ledelse og HR - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for ledelse og HR og opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for ledelse og HR

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. 

De persondata, du oplyser til os, så du kan modtage vores nyhedsbreve, bruger vi kun til at håndtere udsendelse af relevante mails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik. Når som helst du måtte ønske det, kan du let afmelde mails fra os igen via et link i en af vores nyhedsmails.