Tag en efteruddannelse i ledelse og HR

Har du personaleansvar og mangler ledelseskompetencer eller ønsker du at videreudvikle dine personlige kompetencer som leder?

Vores HR og ledelsesuddannelser skaber et godt fundament for at varetage hr funktioner og ledelsesopgaver. På vores HR og ledelsesuddannelser lærer du at arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser og organisationsudvikling.

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du tage en HR eller ledelsesuddannelse som en fleksibel efteruddannelse. Du har her selv mulighed for at sammensætte dit forløb hvad enten du ønsker et enkelt fag eller en hel uddannelse.

Efteruddannelser i ledelse og HR - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for ledelse og HR og opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for ledelse og HR

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan let afmelde mails igen via et link i vores nyhedsmails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet.

Du kan først se dette indhold, når du har taget stilling til hvilke cookies, du vil tillade. Indholdet kræver dog ikke accept af cookies. Svar ”Ja tak” eller ”Nej tak” i boksen nederst.