Tag en finans- og økonomiuddannelse

Drømmer du om en uddannelse som revisor eller ejendomsmægler? Måske ønsker du at arbejde med økonomistyring, afstemme regnskaber eller yde finansiel rådgivning.

Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du tage en af vores praktisknære økonomiuddannelser eller finansuddannelser som efteruddannelse sideløbende med dit job. Du bestemmer selv om du vil tage et enkelt fag eller en hel uddannelse.

Vi har også SU-berettigede videregående fuldtidsuddannelser inden for finans og økonomi. Tag blandt andet en uddannelse som financial controller.

Efteruddannelser inden for finans og økonomi - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for finans og økonomi og opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for finans og økonomi

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. Du kan let afmelde mails igen via et link i vores nyhedsmails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet.

Du kan først se dette indhold, når du har taget stilling til hvilke cookies, du vil tillade. Indholdet kræver dog ikke accept af cookies. Svar ”Ja tak” eller ”Nej tak” i boksen nederst.

Videregående uddannelser inden for finans og økonomi - på SU

Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for finans og økonomi bliver du klar til job om 2-3½ år.