Tag en finans- og økonomiuddannelse

Drømmer du om en uddannelse som revisor eller ejendomsmægler? Måske ønsker du at arbejde med økonomistyring, afstemme regnskaber eller yde finansiel rådgivning.

Hvilken type uddannelse er du interesseret i at se på:

Hos Erhvervsakademi Aarhus kan du tage en af vores praktisknære økonomiuddannelser eller finansuddannelser som efteruddannelse sideløbende med dit job. Du bestemmer selv om du vil tage et enkelt fag eller en hel uddannelse.

Vi har også SU-berettigede videregående fuldtidsuddannelser inden for finans og økonomi. Tag blandt andet en uddannelse som financial controller.

Efteruddannelser inden for finans og økonomi - for dig i job

Giv din karriere et kompetenceløft med en af vores efteruddannelser inden for finans og økonomi og opkvalificer dig, mens du er i job.

Hold dig opdateret om efteruddannelse inden for finans og økonomi

Ja tak, jeg vil gerne modtage mails fra Erhvervsakademi Aarhus med information og tilbud om arrangementer, efteruddannelse, ny viden og virksomhedssamarbejde. 

De persondata, du oplyser til os, så du kan modtage vores nyhedsbreve, bruger vi kun til at håndtere udsendelse af relevante mails. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik. Når som helst du måtte ønske det, kan du let afmelde mails fra os igen via et link i en af vores nyhedsmails.

Videregående uddannelser inden for finans og økonomi - på SU

Med en videregående fuldtidsuddannelse på SU inden for finans og økonomi bliver du klar til job om 2-3½ år.