Mod Studerende Og Dimittender

Ansæt eller samarbejd med studerende og dimittender

Som virksomhed har du rig mulighed for at møde og samarbejde med vores studerende - fx i forbindelse med projektsamarbejde, gæsteoplæg eller ansættelse af studerende og dimittender.

Find ud af, hvordan du og din virksomhed får fingrene i vores studerende lige her.

Ansæt en studerende

Har I et studiejob, hvor I gerne vil have et jobopslag ud til vores studerende?

Med en studiemedhjælper får I hjælp til at løse daglige opgaver i virksomheden. En studerende kan bidrage med nye vinkler og ny viden og er ivrig efter at få lov at bruge sin faglighed ude i en virksomhed.

Derudover kan en studerende, som kender jeres virksomhed, være et godt rekrutteringsgrundlag, når I igen skal ansætte en ny medarbejder.

I søger en studiemedhjælper ved at indrykke en annonce på vores jobportal. Det er gratis, og annoncen bliver tilgængelig for alle studerende, som leder efter et studiejob.

Opret bruger eller log ind på vores job- og praktikportal

Ansæt en færdiguddannet/dimittend?

En færdiguddannet kan bidrage med den nyeste viden inden for sit fagområde, erfaringer fra en praksisnær uddannelse og en god portion motivation for at komme ud og bruge sin uddannelse.

I søger en færdiguddannet ved at indrykke en annonce på vores jobportal. Det er gratis, og annoncen bliver tilgængelig for alle færdiguddannede, som leder efter et job.

Opret bruger eller log ind på vores job- og praktikportal

Få en praktikant

Hvert år samarbejder en lang række virksomheder med vores studerende om praktikforløb. Vi tilbyder en række forskellige videregående uddannelser, og vores studerende repræsenterer derfor en meget bred vifte af forskellige kompetencer.

Skal I have en praktikant?

Så har vi samlet alle nødvendige informationer om praktiksamarbejde lige her

LEGO Var En Øjenåbner For Mikkel

LEGO var en øjenåbner for Mikkel

Praktikanter får samme vide rammer og muligheder for at udvikle sig hos virksomheden Brand by Hans, som medejer Mikkel Veldt Andersen selv fik som praktikant hos LEGO.

Læs om Mikkels praktik hos LEGO

Vil du vide mere?

Kontakt vores karrierecenter på mail karriere@eaaa.dk eller telefon 7228 6060

Projektsamarbejde

Vidste du, at du kan samarbejde med studerende fra Erhvervsakademi Aarhus om aktuelle projekter og udfordringer i din virksomhed?

Et projekt kan indeholde fx analyseopgaver, markedsundersøgelser, designopgaver, it-udvikling eller andet. Vores studerende kommer fra en række forskellige uddannelser og repræsenterer en bred vifte af kompetencer inden for følgende områder:

  • Bæredygtighed, miljø og jordbrug
  • Finans og økonomi
  • It og digital udvikling
  • Kommunikation og digitalt design
  • Laboratorie og fødevarer
  • Marketing og salg
  • Produktudvikling og innovation
  • Teknologi

Et projektsamarbejde med vores studerende kan fx være, at din virksomheds udfordringer bliver løst gennem en case i undervisningen - eller at de studerende arbejder med jeres udfordring i et projekt på uddannelsen. 

Slå et projekt op til vores studerende

Har du et konkret projekt, du gerne vil have vores studerendes blik på? Så kan du uploade det på vores job- og praktikportal.

Her kan vores studerende vurdere, om projektet er relevant for dem, og om det passer ind i en konkret eksamensopgave. 

Det er gratis at uploade et projekt.

Opret bruger eller log ind på vores job- og praktikportal

Anders Og Rolf Når Ind Til Kernen

Laborantstuderende hjælper Teknologisk Institut

To studerende undersøger indholdet af et naturligt giftstof i æblekerner for Teknologisk Institut - som en del af uddannelsen.

Studerende løser virkelige problemstillinger

Få en snak med os

Brug formularen herunder. Så kontakter vi dig til en snak om mulighederne for at samarbejde med vores studerende og dimittender.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail.

Ja tak – jeg vil gerne kontaktes og høre mere om (vælg gerne flere):

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.