Med en akademiuddannelse i HR får du viden, værktøjer og inspiration, så du kan være med til at sikre kvalitet og udvikling i virksomhedens HR-arbejde. Vælg mellem 6 statsgodkendte HR-enkeltfag på HD-niveau.
Stærke HR-kompetencer er afgørende for, at virksomheden høster værdi af sin indsats på HR-området.
Og vi har stor erfaring med at uddanne nuværende og kommende HR-professionelle som fx HR-konsulenter, HR-managers, HR-ansvarlige, ledere, rekruttører og personalekonsulenter.
Bliv stærk inden for professionel HR med viden, du kan bruge med det samme
På uddannelsen arbejder vi primært med HR-funktionens udviklingsorienterede opgaver.
Vi har fokus på de 4 kerneprocesser tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling, og på hvordan HR-indsatsen kan bidrage positivt til, at virksomheden når sine mål.
Vores uddannelsesforløb er baseret på, at du afprøver teorier, modeller og metoder i praksis i din egen organisation. Du vælger selv konkrete problemstillinger og opgaver, som udfordrer dig i din hverdag som HR-medarbejder. På denne måde bliver teorien omsat til praktiske eksempler, og du får anvendelige løsninger med hjem, som du kan implementere med det samme.
De her fag anbefaler vi lige nu
Se hvilke HR-fag vi lige nu anbefaler, at du tager.
Hvem henvender uddannelsen sig til?
Uddannelsen er for dig der:
- allerede arbejder inden for HR-feltet. Du er fx HR-konsulent, HR-ansvarlig, HR-koordinator, HR-partner, HR-chef, rekruttør, personalekonsulent eller lignende
- står overfor at skulle involveres (yderligere) i HR-arbejdet i din virksomhed
- arbejder med HR-orienterede opgaver, fx som konsulent, foreningsprofessionel, leder eller direktionssekretær
- gerne vil satse på en fremtidig karriere inden for HR-feltet.
Efteruddannelsen har oversteget mine forventninger hvad udbytte angår. Jeg føler, at jeg er kommet helt på højde med alt det nye og det basale indenfor HR-paletten. Det er en super rar fornemmelse, ikke længere at være autodidakt,
Britta Søgaard, People & Culture Consultant, Nobia
Uddannelsens opbygning
Akademiuddannelsen i HR er en deltidsuddannelse, der svarer til en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Hele uddannelsen svarer til 60 ECTS-point. Den består af to obligatoriske fag, tre til fire valgfag og et afgangsprojekt.
Du kan, med undtagelse af afgangsprojektet, tage alle fag som enkeltstående kurser, hvis du ikke har brug for en hel uddannelse.
Vores anbefalinger til valg af fag
Rækkefølgen af fagene kan godt variere, men vi anbefaler, at du starter med faget ’HR i praksis’. Faget giver en solid indføring i HR-feltets grundlæggende værktøjer og teorier. Afgangsprojektet skal tages som det afsluttende fag.
Er du startet på uddannelsen før august 2022?
Der er kommet ny studieordning, der gælder fra august 2022. Hvis du er startet på akademiuddannelsen i HR før august 2022, skal du tage højde for nye ændringer i måden uddannelsen er sammensat på. Men hvad betyder det for dig? Få et overblik over den nye studieordning i forhold til hvad er ændret og hvorfor.
Adgangskrav
Du kan enten blive optaget direkte på akademiuddannelsen hvis du opfylder optagelseskravene, eller på baggrund af en realkompetencevurdering.
Praktisk info om uddannelsen
Her har vi samlet praktiske informationer og tilbud i forbindelse med tilmelding til uddannelsen.
Vi ved det kan være en stor beslutning, at investere sin tid i efteruddannelse. Har du spørgsmål om uddannelsen, fag, opbygning eller andet, er vi klar til at besvare dem. Spørg vores uddannelsessekretær om stort og småt - find kontaktinfo her.
Aktuelle fag
Se hvilke fag du kan tilmelde dig.
Lignende uddannelser
Se hvilke uddannelser du også kunne være interesseret i.