Diplomuddannelse i vurdering og ejendomsinvestering

Er du interesseret i økonomi og vurdering af erhvervsejendomme?

Diplomuddannelsen i vurdering og ejendomsinvestering er en unik deltidsuddannelse målrettet dig, der vil arbejde med vurdering af erhvervsejendomme i en ramme, hvor vi kombinerer praksisnærhed og teori.

Uddannelsen er oplagt for dig, hvis:

  • du vil have en vej ind i erhvervsmæglerbranchen
  • du er ejendomsmægler og har brug for generel videreuddannelse
  • du arbejder i en vurderingsafdeling i et pengeinstitut eller en realkreditforening
  • du er advokat med interesse for vurdering
  • du er investor med interesse for vurdering

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Godkendt efteruddannelse af Dansk Ejendomsmæglerforening

Uddannelsen er godkendt som efteruddannelse af Dansk Ejendomsmæglerforening. Uddannelsen kan som udgangspunkt også give efteruddannelseslektioner i henhold til bekendtgørelsen om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Adgang til vurdering af andelsboligforeningers ejendomme

For at kunne vurdere andelsboligforeningers ejendomme stiller Erhvervsstyrelsen krav om, at du er uddannet ejendomsmægler og valuar. Hvis du er uddannet ejendomsmægler og gennemfører diplomuddannelsen i vurdering og ejendomsinvestering, opfylder du Erhvervsstyrelsens uddannelseskrav til vurdering af andelsboligejendomme.

Efterfølgende har jeg kunnet udvide mit forretningsfelt til, ikke blot at vurdere andelsboligforeninger, men i særdeleshed at yde rådgivning på højt, professionelt niveau og forhandle for og med større ejendomsselskaber.

— Læs hvordan uddannelsen har givet ejendomsmægler Jens Refsgaard flere spændende arbejdsopgaver

Netværk og faglig sparring

Dine medstuderende og undervisere kommer fra branchen, så du får rig mulighed for at danne nye netværk og få faglig sparring på et højt niveau. En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse på niveau med en bacheloruddannelse.

Du tager uddannelsen sideløbende med dit job og har en periode på 6 år til at gennemføre uddannelsen for at opnå uddannelsestitlen 'Diplomuddannet i vurdering og ejendomsinvestering' / 'Diploma of Valuation'.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej