Diplomuddannelse i vurdering

Er du interesseret i økonomi og vurdering af erhvervsejendomme?

Diplom i vurdering er en unik deltidsuddannelse målrettet dig, der vil arbejde med vurdering af erhvervsejendomme i en ramme, hvor vi kombiner praksisnærhed og teori.

Uddannelsen er oplagt for dig, hvis:

  • du vil have en vej ind i erhvervsmæglerbranchen
  • du er ejendomsmægler og har brug for generel videreuddannelse
  • du arbejder i en vurderingsafdeling i et pengeinstitut eller en realkreditforening
  • du er advokat med interesse for vurdering
  • du er investor med interesse for vurdering

Godkendt efteruddannelse af Dansk Ejendomsmæglerforening

Uddannelsen er godkendt som efteruddannelse af Dansk Ejendomsmæglerforening. Uddannelsen kan som udgangspunkt også give efteruddannelseslektioner i henhold til bekendtgørelsen om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Adgang til vurdering af andelsboligforeningers ejendomme

For at kunne vurdere andelsboligforeningers ejendomme stiller Erhvervsstyrelsen krav om, at du er uddannet ejendomsmægler og valuar. Hvis du er uddannet ejendomsmægler og gennemfører diplomuddannelsen i vurdering, opfylder du Erhvervsstyrelsens uddannelseskrav til vurdering af andelsboligejendomme.

Netværk og faglig sparring

Dine medstuderende og undervisere kommer fra branchen, så du får rig mulighed for at danne nye netværk og få faglig sparring på et højt niveau. En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse på niveau med en bacheloruddannelse.

Du tager uddannelsen sideløbende med dit job og har en periode på 6 år til at gennemføre uddannelsen for at opnå uddannelsestitlen 'Diplomuddannet i vurdering' / 'Diploma of Valuation'.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Jens blev DiplomValuar og rådgiver nu store ejendomsselskaber

”Som selvstændig er jeg nødt til at holde mig fagligt up to date og være knivskarp. Det har uddannelsen i høj grad medvirket til. "

Læs mere