Heartcore Business – kommunikér dit sociale ansvar på en ansvarlig måde!

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

Kom til fyraftensmøde og bliv klogere på, hvordan I som virksomhed kan tage et mere socialt ansvar, kommunikere det ansvar og undgå greenwashing.

Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtighed er på alles læber. Men hvordan kommunikerer virksomheden om CSR og bæredygtige tiltag – uden at falde i de tomme klicheer. Og hvordan undgår I et stormvejr med beskyldninger om greenwashing*?

Kom til 2 times fyraftensmøde hos os og gå hjem med svarene.

Virksomheden skal tage et socialt ansvar

At tage et socialt ansvar fylder mere og mere – ikke bare hos virksomheden selv, men i høj grad også hos dens kunder, konkurrenter, interessenter og omverden. Det stiller større og større krav til virksomhedens kommunikation.

Kommer en virksomhed på glatis, hvis den ikke fortæller om sit samfundsansvar? Hvordan undgår I greenwashing – uden at falde i fælden greenhushing**? Og hvordan kan en virksomhed være proaktiv og ikke bare gå efter et nul i klimaregnskabet?

Det er bare nogle af de spørgsmål, du får svar på til fyraftensmødet om ’Heartcore Business’.

Gå hjem fra arrangementet med:

  • de vigtigste råd til at kommunikere klart om bæredygtighed
  • viden om, hvorfor det er essentielt at tale højt om CSR
  • konkrete kommunikationsværktøjer
  • eksempler fra andre virksomheder, som tager et socialt ansvar

Kort sagt: Kom og få konkrete strategier, værktøjer og eksempler, du kan tage med hjem og implementere i morgen.

* Greenwashing er, når virksomheden i sin markedskommunikation fremstår som bæredygtig uden af have dokumentation for det og dermed gør sig skyldige i falsk markedsføring.

** Greenhushing er, når virksomheder holder tilbage med at fortælle om deres CSR-tiltag - i frygt for den respons, der kan komme fra samfundet.

Tilmeld dig her

Fyraftensmødet er for alle. Prisen er kun din mailadresse og et ja til, at vi må sende dig relevante mails.

Arrangementet holdes af vores netværk for nuværende og tidligere studerende, Ealumne. Men det er åbent for alle interesserede. Har du en chef eller kollega, der brænder for emnet, så tag dem med!

Der er begrænset antal pladser - tilmelding er først til mølle. Så vent ikke for længe!

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning.
Læs mere i vores persondatapolitik