Bestyrelsesarbejdet i transformation

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

Hvad kendetegner den moderne SMV-bestyrelse? Hvordan sikrer bestyrelsen, at den skaber værdi for virksomheden? Og hvordan tilpasser bestyrelsen sig til den volantile situation, som virksomheden befinder sig i?

På årets bestyrelsesevent sætter vi fokus på den bevægelse bestyrelsesarbejdet gennemgår på grund af de senere års mange forandringer. En bevægelse som kræver, at der kommer et større fokus på, hvilke kompetencer og adfærd fremtidens værdiskabende bestyrelser har brug for.

Vi har inviteret tre eksperter, med forskellig baggrund og flerårig erfaring i at lede bestyrelsesarbejdet, til at give deres bud på udviklingen. De kommer med inspiration og input til refleksion.

Du kan se frem til en eftermiddag med god stemning og muligheden for at netværke, så du også får tilført nye forbindelser i dit professionelle netværk. Og som altid slutter vi af med lækre tapas og et glas.

Du er velkommen til at invitere hele din bestyrelse, dine kolleger eller venner med interesse for emnet med til arrangementet.

Moderator på arrangementet er chefkonsulent Conny Westphall fra Erhvervsakademi Aarhus.

Hvis du har konkrete spørgsmål inden for emnet, som du ønsker eksperterne forholder sig til på dagen, så er du velkommen til at sende dem på forhånd til Conny på cowe@eaaa.dk.

Dagens oplægsholdere:

Karina

Karina Boldsen

Karina Boldsen arbejder udelukkende som professionelt bestyrelsesmedlem/-formand i en bred og meget forskelligartet brancheportefølje. Hun driver desuden bestyrelsesnetværket AROS BOARD.
Siden 2020 har Karina været tilknyttet Erhvervsakademi Aarhus som strategisk samarbejdspartner på BESTYRELSESUDDANNELSEN.

Jørgen 0001 Sh Copy

Jørgen Lillelund Olsen

Jørgen Lillelund er advokat og partner i Innova Advokatvirksomhed, med speciale i køb og salg af virksomheder (M&A), investering i små og mellemstore virksomheder samt selskabs- og fondsret. Jørgen arbejder desuden i stort omfang med bestyrelsesarbejde og forretningsudvikling, herunder i virksomheder med en international profil. Jørgen har desuden undervist på BESTYRELSESUDDANNELSEN i flere år.

Jens Bjerg Sørensen

Jens Bjerg Sørensen

Jens Bjerg Sørensen er administrerende direktør i Schouw & Co. og har siden 2000 været med til at føre Schow & Co. op i dansk erhvervslivs absolutte superliga. I januar 2017 modtog Jens Bjerg Sørensen Erhverv Aarhus prisen for Schouw & Co.’s indsats for erhvervslivet i og omkring Aarhus.