Mindfulness i den moderne organisation

Tag 'mindfulness i den moderne organisation' som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel akademiuddannelse

'Mindfulness i den moderne organisation' - lev vågent, se klart og stå stærkt.

Dette forløb er for dig, der tør stoppe op, kigge indad og som ønsker at finde en ro og balance, der styrker dig som menneske og i rollen som leder. På forløbet får du værktøjer til at arbejde med mindfulness, som du kan bruge aktivt i dit arbejdsliv. Til gavn for både dig selv og din organisation.

Derudover stiller vi skarpt på mindful kommunikation, hvor du arbejder med din executive presence, kropssprog, grounding og nærvær i samtalen.

De bedste anbefalinger til Marie Kronquist og Tina Hjortshøj Bilsbo. For mit eget vedkommende har Maries skarpe, “no-bullshit”-tilgang til mindfulness haft afgørende betydning for min udvikling som leder og som menneske i det hele taget.

Lene Lange, CEO i Nordic Waste A/S

Udviklet i samarbejde med eksperter

Forløbet er udviklet i samarbejde med Marie Kronquist og Tina Hjortshøj Bilsbo, der er dine undervisere og eksperter fra øverste hylde.

Marie er spirituel og buddhistisk vejleder for flere danske topledere. Hun har fx arbejdet med ledere fra Mærsk, Nordea, Grundfos og Novo Nordisk.

Tina har, med 30 års erfaring i mediebranchen, et velfunderet afsæt til at rådgive og udvikle professionelle kommunikatører. Hun rådgiver både folk fra erhvervslivet og offentlige organisationer til at kommunikere med gennemslagskraft, troværdighed og personligt udtryk.

Marie Kronquist - ekspertunderviser på mindfulness akademifag

Marie Kronquist

Marie Kronquist har gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness og er også forfatter til en række bøger om mindfulness og meditation. Læs mere om Marie Kronquist.

Tina - ekspertunderviser på mindfulness akademifag

Tina Hjortshøj Bilsbo

Tina er uddannet ’Master Coach’ og certificeret stemmetræner/voicecoach, og har siden 2008 været værtstræner og coach for TV- og radioværter. Læs mere om Tina Hjortshøj Bilsbo.

Dybest set er vi nødt til at kigge på alt det i os selv, som vi ikke har lyst til. Hvis jeg som menneske, uanset om jeg er leder eller ej, har lyst til at vokse eller løfte mig selv, så er jeg simpelthen nødt til at forholde mig til det i mig selv, som jeg ikke har lyst til.

Marie Kronquist, spirituel og buddhistisk vejleder

Vil du med på en personlig udviklingsrejse?

På forløbet får du værktøjer til at arbejde med mindfulness, som du kan bruge aktivt i dit arbejdsliv. Til gavn for både dig selv og din organisation. Du bliver mere bevidst om, hvordan du kan lytte uden filter - til dig selv og til andre, se mere klart samt mærke, hvad der føles rigtigt for dig selv. Forløbet giver dig et stærkt afsæt til at lede med større nærvær samt træffe gode og bæredygtige beslutninger for dig selv og din organisation.

Derudover stiller vi skarpt på mindful kommunikation, hvor du arbejder med din executive presence, kropssprog, grounding og nærvær i samtalen. Træning i mindfulness og kommunikation er også træning i, hvordan du udlever emotionel intelligens og bidrager til en kultur med psykologisk tryghed i din organisation.

Forløbet er ikke et quickfix, men vi sætter en proces i gang, som sigter mod, at du både selv kommer til at stå stærkere - og gennem mindfulness i virksomheden kan skabe bedre arbejdsmiljø og styrke trivsel.

På forløbet får du teori, metoder og teknikker, du kan bruge med det samme i praksis. Og så kan du glæde dig til et forløb, hvor vi også skal meditere, hvile, gå ture og ikke mindst turde være stille. Som hjemmeopgave vil der være læsning, etablering af egen meditationspraksis, simpel mindfulnesstræning og selvrefleksion/logbog.

Det lærer du om

 • introduktion til Østens visdom
 • mindfulness på arbejdspladsen - formidling, metoder og sparring
 • 7 ways of rest
 • kommunikation, grounding og kropssprog
 • mindful kommunikation: Nærvær og det at være forbundet med sig selv og sit budskab

Det kan du, når du er færdig

Når du er færdig med 'Mindfulness i den moderne organisation', kan du:

 • finde ro og balance som styrker dig i rollen som leder eller medarbejder
 • lede dig selv og andre med mindfulness og nærvær for at mindske stress og styrke relationer
 • styrke din bevidsthed om, hvordan du er den bedste chef for dig selv, så du også kan være det for andre
 • opnå større klarhed, personlig indsigt og et solidt afsæt for at træffe bæredygtige beslutninger
 • arbejde med mindfulness som en vej til trivsel og et arbejdsmiljø, der opleves som mindre presset
 • arbejde med executive presence, kropssprog og formidling
 • styrke relationer gennem mindful kommunikation og nærvær i samtalen

Jeg har tidligere brugt åndedrætsøvelser og meditation til at komme succesfuldt ovenpå efter en stresssygemelding, som ligger mange år tilbage. Mit ønske med forløbet var at få en meditationspraksis op og køre igen, og det lykkedes. Jeg oplever, at jeg går ind i dagen på en bedre måde end tidligere – med større ro, klarhed og overskud. Jeg lytter bedre og træffer bedre beslutninger. Faget ’Mindfulness i den moderne organisation’ har beriget mig rigtig meget, og det er et fedt valgfag at tage som en del af en akademiuddannelse i ledelse, fordi der er så meget personlig udvikling i det. Jeg vil også gerne introducere meditation til mine ansatte og går lige nu og overvejer, hvordan jeg kan skabe rum for det.

Mads Lauridsen, Indehaver - IF forsikringscenter Esbjerg

Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse

Du kan tage 'mindfulness i den moderne organisation' som et enkeltstående kursus, eller du kan bruge det som en del af en hel akademiuddannelse i ledelse. Kurset kan også indgå som valgfag på andre akademiuddannelser.

Kurset 'mindfulness i den moderne organisation' er baseret på faget 'mindfulness' fra studieordningen for akademiuddannelsen i ledelse.

Eksamen og ECTS

Faget afsluttes med en mundtlig prøve med baggrund i en individuel synopsis. Der er intern censur, og du bliver bedømt efter 7-trinsskalaen. 'Mindfulness i den moderne organisation' giver 5 ECTS-point.

Thomas Holland Christensen

Har du spørgsmål til mindfulness forløbet?

Thomas Holland Christensen

chefkonsulent

Mail: thho@eaaa.dk

Telefon: 7228 6175

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Mindfulness i den moderne organisation

Startdato: 02-10-2023 (København)

Pris: 15.900 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: 9.00-16.00

Download mødeplan (pdf)

Mindfulness i den moderne organisation

Startdato: 08-04-2024 (København)

Pris: 15.900 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: 9.00-16.00

Download mødeplan (pdf)

Mindfulness i den moderne organisation

Startdato: 15-04-2024 (Aarhus)

Pris: 15.900 kr.

Pris er inkl. fuld forplejning

Tidspunkt: 9.00-16.00

Download mødeplan (pdf)