Breakfast Club: Lær prompting – og få resultater med AI

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Undervisning 2019 085

Kom og få 2 timers viden om og inspiration til, hvordan prompting inden for AI kan åbne op for nye muligheder for at kommunikere og interagere med AI-teknologier.

Interaktionen mellem mennesker og AI bliver stadig mere sofistikeret og integreret i vores dagligdag. Du har helt sikkert prøvet chatGTP. Og måske bruger du allerede den – eller andre AI-teknologier – aktivt. Uanset, hvor kort eller langt du allerede er gået med på udviklingen, så har du helt sikkert brug for at blive klogere på, hvordan du bedst får de resultater, du ønsker, med AI.

Og det er her, prompting kommer ind i billedet. Prompting inden for AI refererer til, hvordan brugerinput (prompts) kan guide AI-modeller – som fx ChatGPT – til at generere specifikke og relevante outputs.

På 2 timer får du denne morgen en grundlæggende forståelse for, hvordan AI kan blive mere tilgængeligt, anvendeligt og tilpasset individuelle behov – så du fremover kan arbejde klogere med AI. 

3 ting du får med hjem

  • Lær om udfordringerne og mulighederne ang. prompting i AI
  • Bliv klogere på, hvordan prompts fungerer og hvordan de skal designes for at du opnår de ønskede resultater fra AI
  • Få konkrete, praktiske tips til, hvordan du effektivt anvender prompting i forskellige sammenhænge
Kim Elkjaer Marcher Jepsen

Mød din morgenfriske oplægsholder, Kim

Kim Elkjær Marcher-Jepsen er lektor på Erhvervsakademi Aarhus.

Kim har en lang karriere inden for it, online uddannelse og kunstig intelligens med i bagagen, og han har særligt specialiseret sig i at anvende teknologiske løsninger til at facilitere læring og forbedre interaktionen mellem mennesker og teknologi. Kims har stor interesse for AI og dets anvendelse i hverdagen – og han motiveres af at udforske innovative måder at forbedre vores forståelse for og brug af AI-teknologier. 

Mød Kim på LinkedIn

75 pladser, først til mølle

Vores Breakfast Club-arrangementer er åbne for alle. Alt, din deltagelse koster, er din mailadresse og et ja til, at vi må sende dig mails om efteruddannelse, events og virksomhedssamarbejde - så giver vi dig 2 times ny inspiration og viden du kan bruge direkte i dit arbejde.

Der er kun 75 pladser til rådighed – og de fyldes efter først til mølle-princippet. For at sikre plads til alle interesserede er der et no-show-fee på 150 kr.

Tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med – men husk at få dem tilmeldt.

NB: Er du fuldtidsstuderende på Erhvervsakademi Aarhus, kan du tilmelde dig arrangementerne i EAlumne, ikke Breakfast Club-møderne.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik.

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.

Deltagerlisten skal sikre, at det er nemmere at netværke til arrangementet, fordi man kan se, hvor andre kommer fra.
Må vi tilføje dit navn og din virksomhed til en deltagerliste, der bliver delt med deltagerne til arrangementet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.