Netværks- & inspirationsevent for møbel- og interiørbranchen

Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Tid:

Mød profiler fra IKEA, pej gruppen, TAKT og B Corp Nordic!

Det eneste, du skal gøre, er at melde dig til vores netværks- & inspirationsevent for møbel- og interiørbranchen.

Prisen er 0 kr. Og på scenen kan du opleve...

LOUISE BYG KONGSHOLM

Louise er CEO hos pej gruppen, som siden 1975 har formidlet viden om tidsånd, trends og forbrug til de professionelle aktører i livsstilsbranchen. Hun er en anerkendt keynote speaker og forfatter til flere bedstsælgende bøger om trendforskning, forbrugeradfærd og fremtidens retail. Louise vil dele sine seneste analyser af bl.a. forbrugeradfærd og trends.

LILLAN HOLM FOGED

Lillan er afdelingsleder for Recovery i IKEA Aarhus. Lillan vil give os et indblik i, hvad der foregår bag kulissen i IKEA Aarhus i arbejdet med bæredygtighed. Her forsøger man at se muligheder i varer, som af forskellige årsager ikke kan sælges igennem de normale salgskanaler.

NILLE SKALTS OG STEFFEN KALLEHAUGE

Nille og Steffen er hhv. grundlægger af og Head of Impact for den nordiske B Corp bevægelse. Kom og hør om, hvordan flere og flere virksomheder redefinerer samfundsansvar, måler impact for alle interessenter og konkurrerer om at være bedst for verden. Her får du indsigt i, hvad B Corp bevægelsen er, hvilke værktøjer B Corp bevægelsen tilbyder, og hvordan man bliver B Corp certificeret.

HENRIK LORENSEN

Henrik Lorensen er grundlægger og CEO for TAKT A/S, som arbejder på at bringe grundlæggende cirkulære principper ind i møbelbranchen. TAKT udvikler nye designmøbler, som sikrer lang levetid, reparerbarhed og genanvendelse. 10 designprincipper integrerer både teknisk og æstetisk bæredygtighed og sikrer, at produkterne er tilgængelige for en bred målgruppe til rimelige priser. Henrik vil fortælle om, hvordan TAKT arbejder mod det fremtidige cirkulære system gennem konkrete designgreb.

Program fra 15.30 til 19.00

  • Velkomst ved Erhvervsakademi Aarhus
  • Louise Byg Kongsholm: En opdatering på de største trends og anti-trends, den grønne omstilling og forbrugernes mindset i en turbulent tid
  • Lillan Holm Foged: Recycling hos IKEA
  • Pause og netværk
  • Prisoverrækkelse: Årets studerende v. lektor Peter Trasbjerg, Erhvervsakademi Aarhus
  • Nille Skalts og Steffen Kallehauge, B Corp Nordic: B Corp bevægelsen og certificering
  • Pause, netværk – let madanretning
  • Henrik Lorensen: TAKT – cirkulære designprincipper ind i møbelbranchen
  • Afslutning ved Erhvervsakademi Aarhus

Tilmeld dig her. Det er først til mølle

Tilmelding er åben til 1. september eller så længe, der er pladser.

Prisen er 0 kr., og det er først til mølle.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Som tilmeldt har du givet samtykke til, at vi må bruge dine oplysninger til at lave en deltagerliste, der bliver delt rundt til arrangementet. Deltagerlisten skal sikre, at det er nemmere at netværke til arrangementet, fordi man kan se, hvor andre kommer fra. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail med dine indtastede oplysninger.