Breakfast Club: Vil du have et S i ærmet?

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Undervisning 2019 085

Kom og få 2 timers viden om og svar på, hvorfor vi ikke må glemme den sociale dimension, når vi taler om og arbejder med bæredygtighed.

Hvordan kan vi sikre, at vi tager socialt hensyn og skaber værdi for både mennesker og samfund, når vi lægger strategien for virksomhedens fremtidige arbejde med bæredygtighed?

Det er bl.a. det, S’et i ESG handler om: hvordan styrker vi samfundet, medarbejderne og de fællesskaber, vi opererer i? At have et socialt fokus i virksomheden handler ikke blot om at opfylde krav eller begrænse risici. Det handler om at skabe trivsel og opbygge en arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere og solide partnerskaber – og skabe tillid mellem virksomhed og kunder.

Så book din plads på eventet og gå på arbejde denne dag med mere viden om, hvad der er vigtigt når vi arbejder med S’et i ESG.

Hør oplægsholder Cecilie Jacobsen fortælle om dagens tema

4 ting du får med hjem

  • Få helt styr på, hvad der ligger i S’et i ESG, og hvordan I arbejdet med ”social”, så det skaber værdi for både virksomhed og medarbejdere – og bliver mere end et målepunkt til ESG-rapporten
  • Lær om de krav lovgivningen stiller til social bæredygtighed i både virksomhed og værdikæde
  • Få konkrete tips og tricks til, hvordan I kommer i gang med at tage ansvar på det sociale område
  • Bliv præsenteret for forskellige cases, som har haft succes med at integrere sociale hensyn i deres virksomhed
Cecilie Jacobsen

Mød din morgenfriske oplægsholder, Cecilie

Cecilie Jacobsen er adjunkt på Erhvervsakademi Aarhus, hvor hun underviser i bæredygtig forretningsforståelse og ESG-rapportering på vores efteruddannelser. Cecilie har taget flere uddannelser inden for bæredygtighed og har arbejdet med flere projekter inden for FN’s verdensmål. Hendes kandidatspeciale omhandlede social ulighed i relation til EU og Afrika.

Mød Cecilie på LinkedIn
Rasmus Kelman Burgdorf

Mød din morgenfriske oplægsholder, Rasmus

Rasmus Kelman Burgdorf er adjunkt på Erhvervsakademi Aarhus, hvor han underviser i bæredygtig forretningsforståelse og ESG-rapportering på vores efteruddannelser. Rasmus har arbejdet som bæredygtighedskonsulent i flere år og har faciliteret flere workshops inden for ESG.

Mød Ramus på LinkedIn

75 pladser, først til mølle

Vores Breakfast Club-arrangementer er åbne for alle. Alt, din deltagelse koster, er din mailadresse og et ja til, at vi må sende dig mails om efteruddannelse, events og virksomhedssamarbejde - så giver vi dig 2 times ny inspiration og viden du kan bruge direkte i dit arbejde.

Der er kun 75 pladser til rådighed – og de fyldes efter først til mølle-princippet. For at sikre plads til alle interesserede er der et no-show-fee på 150 kr.

Tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med – men husk at få dem tilmeldt.

NB: Er du fuldtidsstuderende på Erhvervsakademi Aarhus, kan du tilmelde dig arrangementerne i EAlumne, ikke Breakfast Club-møderne.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik.

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.

Deltagerlisten skal sikre, at det er nemmere at netværke til arrangementet, fordi man kan se, hvor andre kommer fra.
Må vi tilføje dit navn og din virksomhed til en deltagerliste, der bliver delt med deltagerne til arrangementet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.