Breakfast Club: Dit personlige ledelsesgrundlag

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Undervisning 2019 085

Kom og få 2 timers viden om og inspiration til, hvordan du skaber dit personlige ledelsesgrundlag, der – som et vejledende kompas – hjælper dig, når du skal træffe beslutninger og lede dit team og din organisation i overensstemmelse med dine personlige værdier og vision.

Dit personligt ledelsesgrundlag er dit eget skriftlige dokument. Her defineres dine kerneværdier, overbevisninger og principper som leder. Dit personlige ledelsesgrundlag er med til at skabe en klar retning for, hvordan du ønsker at være som leder, og hvordan du ønsker at påvirke både din organisation og det omgivende samfund.

Invester 2 timer denne morgen og gå på arbejde med konkrete ideer til, hvordan du skaber og arbejder med et personligt ledelsesgrundlag – som en del af din karriereudvikling.

3 ting du får med hjem

  • Hvad er et personligt ledelsesgrundlag – hvad siger teorien, og hvad viser praksis?
  • Hvordan kan dit personlige ledelsesgrundlag hjælpe dig i dagligdagen og kan det have en meningsfuld indvirkning på dig selv, organisationen og de mennesker, du leder?
  • Konkrete tips og håndgreb til at komme i gang med dit eget ledelsesgrundlag
Lea Sørensen

Mød din morgenfriske oplægsholder, Lea

Lea Sørensen er chefkonsulent og lektor på Erhvervsakademi Aarhus, hvor hun underviser inden for ledelse og HR i bl.a. personligt lederskab, organisationspsykologi og coaching. Når hun ikke underviser, er hun tilknyttet vores forskningsafdeling, hvor hun bl.a. dykker ned i, hvordan et personligt ledelsesgrundlag kan gavne både lederne og deres daglige ledelsespraksis.

Mød Lea på LinkedIn

75 pladser, først til mølle

Vores Breakfast Club-arrangementer er åbne for alle. Alt, din deltagelse koster, er din mailadresse og et ja til, at vi må sende dig mails om efteruddannelse, events og virksomhedssamarbejde - så giver vi dig 2 times ny inspiration og viden du kan bruge direkte i dit arbejde.

Der er kun 75 pladser til rådighed – og de fyldes efter først til mølle-princippet. For at sikre plads til alle interesserede er der et no-show-fee på 150 kr.

Tag gerne en medarbejder, chef eller kollega med – men husk at få dem tilmeldt.

NB: Er du fuldtidsstuderende på Erhvervsakademi Aarhus, kan du tilmelde dig arrangementerne i EAlumne, ikke Breakfast Club-møderne.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik.

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.

Deltagerlisten skal sikre, at det er nemmere at netværke til arrangementet, fordi man kan se, hvor andre kommer fra.
Må vi tilføje dit navn og din virksomhed til en deltagerliste, der bliver delt med deltagerne til arrangementet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.