Thomas Løftede Sit Niveau

Thomas løftede sit niveau

Thomas Henneberg gav sig selv de bedste kort på hånden med en efteruddannelse indenfor sit virkefelt. Målet var at få mere succes som sælger. Men han fik mere end det.

Thomas var 28 år, da han gik i gang med den 2-årige diplomuddannelse i salg og markedsføring. En uddannelse han tog på deltid sideløbende med sit arbejde som salgskonsulent i Midt- og Vestjylland for MC Emballage A/S.

”Jeg er så glad for, at jeg tog skridtet. Efteruddannelsen har løftet mit niveau og givet mig bedre forudsætninger for at lykkes med mit arbejde,” konkluderer Thomas, der har en baggrund som handelsøkonom, elev og souschef i REMA1000.

Løfte indsatser og skille sig ud

Med uddannelsen er Thomas blevet bedre til at kommunikere med forskellige niveauer i en virksomhed. Det har givet ham større ponduskraft og adgang til at skabe resultater.

Samtidig har snakke med undervisere og medstuderende – og opgaveskrivning om problemstillinger i egen virksomhed – inspireret ham og se sine kompetencer i et nyt lys.

”Jeg har fået et stærkt afsæt til at løfte mine salgsopgaver og skille mig ud. Jeg bliver lyttet til på en hel anden måde end jeg gjorde tidligere,” beretter han.

Se denne video (1:23), hvor Thomas fortæller om sin uddannelse

Bedre kort på hånden og greb om kunderne

Udover en stærk forretningsforståelse og værdifuld indsigt i sin arbejdsplads MC Emballage, har efteruddannelsen også givet Thomas et solidt greb om salgsarbejdet.

”Jeg er blevet bedre til at stille de rigtige spørgsmål og anskue kunderne. Det gør, at jeg i dag går mere strategisk og struktureret til salgsarbejdet,” fortæller Thomas, der bor i Brande med sin kæreste og søn.

Bliver ved med at sætte sig nye mål

Diplomuddannelsen har givet Thomas appetit på mere kompetencegivende efteruddannelse. Næste skridt er en MBA-lederuddannelse på kandidatniveau. Men først om nogle år.

----

Thomas Henneberg er uddannet handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. Han er derudover faglært salgsassistent med elevplads i REMA1000 i Brædstrup. Thomas tog en diplomuddannelse i salg og markedsføring fra Erhvervsakademi Aarhus i 2020. Siden 2018 har han været salgskonsulent i MC Emballage A/S i Hinnerup.

Går du også med tanker om et anderledes og rigere arbejdsliv?

Så gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og se, hvilke muligheder efteruddannelse kan åbne for dig.

Få inspiration til din karriere her