Er du dér, hvor du gerne vil være?

Går du også med tanker om et anderledes og rigere arbejdsliv? At ryste posen og kaste terningerne på ny? Så læs videre her.

En flot titel og en fed årshyre er ikke nødvendigvis dét, der gør dig lykkelig. Du savner måske mening i dine arbejdsopgaver. Eller mangler de kompetencer, som får spændende opgaver til at lande på dit bord. Måske er det nu, du skal finde den karrierehylde, hvor værdier, opgaver og ressourcer falder i hak for dig?

Det er nemlig aldrig for sent at udfolde dit potentiale.

Uanset, om du drømmer om at se et større beløb på lønsedlen, skifte kurs, få mere ansvar eller blive den skarpeste kniv i skuffen inden for dit felt, så er det faktisk muligt at opnå.

På Erhvervsakademi Aarhus tror vi på, at du med uddannelse får modet til at rykke på dine muligheder. Hos os starter rejsen mod en bedre karriere. Og vi hjælper dig selvfølgelig ind på den helt rette kurs for dig.

Tag efteruddannelse og få mere af dét, du drømmer om.

Hør Henrik fortælle, hvordan han tager hånd om sin karriere

5 gode grunde til at vælge efteruddannelse hos os

  1. Du oplever hands-on læring – koblet med den nyeste teori. Du arbejder med cases og udfordringer fra din egen hverdag. Og derfor kan du bruge din nye viden fra dag ét.
  2. Du møder branchestærke undervisere, som både har mange års praktisk erfaring og en pædagogisk uddannelse i bagagen.
  3. Du løfter formelt dit niveau. Faglærte kan fx få en kort videregående uddannelse. Og højtuddannede kan få papir på nye specialist-kompetencer, der giver ægte slagkraft til CV’et. Begge dele er et springbræt videre i karrieren.
  4. Et uddannelsesforløb kan tilrettelægges efter din hverdag. Vi underviser både om dagen og om aftenen. Og du kan vælge netop de fag, som giver dig et løft.
  5. Vores priser er konkurrencedygtige. Din arbejdsgiver kan betale for din uddannelse – eller du kan betale af egen lomme. Der er mulighed for at få tilskud via fx omstillingsfonden eller med SVU.
Henrik Tager Haand Om Sin Karriere Portraet

Henrik tager hånd om sin karriere

Henrik får papir på sine kompetencer med efteruddannelse. På den måde forbliver hans arbejdsliv spændende og udfordrende. Og samtidig udvikler han sig som menneske.

Læs om Henriks erfaringer her
Anna Valgte At Læse Sideløbende Med Sit Job

Sådan balancerer Anna fuldtidsjob, deltidsstudie og familieliv

Anna får tid til en lederuddannelse ved at skabe rum til fordybelse - og så har hun klare aftaler både på hjemmefronten og på jobbet.  

Læs om Annas erfaringer her

Video: Sådan er det at tage en efteruddannelse hos os 

Mange er i tvivl om, hvordan det egentlig er at uddanne sig, mens man er i job. Derfor har vi skudt en kort reklamefilm. Her kan du se vores lokaler, opleve studiemiljøet, møde typiske medstuderende og få indblik i den undervisningsform, vi tilbyder på vores efteruddannelser.

Vælg efter interesse

Uanset hvilken faglighed du drømmer om nye kompetencer inden for, så har vi uddannelse og kurser, som passer til dig.

Se alle uddannelser og kurser
Bæredygtighed, miljø og jordbrug
Se alle uddannelser og kurser
It og digital udvikling
Se alle uddannelser og kurser
Kommunikation og digitalt design
Se alle uddannelser og kurser
Laboratorie og fødevarer
Se alle uddannelser og kurser
Produktudvikling og innovation
Se alle uddannelser og kurser
Teknologi og transport
Lederudviklingssamtale På Erhvervsakademi Aarhus 038

Få en times gratis karrieresparring

...og find det efteruddannelses- eller kursusforløb, som passer til dig.

Book din samtale her