Er du dér, hvor du gerne vil være?

Går du også med tanker om et anderledes og rigere arbejdsliv? At ryste posen og kaste terningerne på ny? Så læs videre her. 

En flot titel og en fed årshyre er ikke nødvendigvis dét, der gør dig lykkelig. Du savner måske mening i dine arbejdsopgaver. Eller mangler de kompetencer, som får spændende opgaver til at lande på dit bord. Måske er det nu, du skal finde den karrierehylde, hvor værdier, opgaver og ressourcer falder i hak for dig?

Det er nemlig aldrig for sent at udfolde dit potentiale.

Uanset, om du drømmer om at se et større beløb på lønsedlen, skifte kurs, få mere ansvar eller blive den skarpeste kniv i skuffen inden for dit felt, så er det faktisk muligt at opnå.

På Erhvervsakademi Aarhus tror vi på, at du med uddannelse får modet til at rykke på dine muligheder. Hos os starter rejsen mod en bedre karriere.

Tag efteruddannelse og få mere af dét, du drømmer om.

Hør Eva fortælle, hvordan hun fik tid til efteruddannelse

Gobi Stories

For at se disse videoer skal du acceptere, at vi indsamler statistik ang. dit besøg på eaaa.dk.
Opdater dit samtykke her

5 gode grunde til at vælge efteruddannelse hos os

  1. Du oplever hands-on læring – koblet med den nyeste teori. Du arbejder med cases og udfordringer fra din egen hverdag. Og derfor kan du bruge din nye viden fra dag ét.
  2. Du møder branchestærke undervisere, som både har mange års praktisk erfaring og en pædagogisk uddannelse i bagagen.
  3. Du løfter formelt dit niveau. Faglærte kan fx få en kort videregående uddannelse. Og højtuddannede kan få papir på nye specialist-kompetencer, der giver ægte slagkraft til CV’et. Begge dele er et springbræt videre i karrieren.
  4. Et uddannelsesforløb kan tilrettelægges efter din hverdag. Vi underviser både om dagen og om aftenen. Og du kan vælge netop de fag, som giver dig et løft.
  5. Vores priser er konkurrencedygtige. Din arbejdsgiver kan betale for din uddannelse – eller du kan betale af egen lomme. Der er mulighed for at få tilskud via fx omstillingsfonden eller med SVU.

Video: Sådan er det at tage en efteruddannelse hos os 

Mange er i tvivl om, hvordan det egentlig er at uddanne sig, mens man er i job. Derfor har vi skudt en kort reklamefilm. Her kan du se vores lokaler, opleve studiemiljøet, møde typiske medstuderende og få indblik i den undervisningsform, vi tilbyder på vores efteruddannelser.

Vælg efteruddannelse - efter dine interesser

Uanset hvilket fagligt område, du drømmer om nye kompetencer inden for, så har vi undervisning, som passer til dig. Gå på opdagelse her: 

Book 1 times gratis karrieresparring

Er du i tvivl, om efteruddannelse er noget for dig? Det kan vi godt forstå. Vi taler med mange, der er usikre på, om de har tid til uddannelse i en travl hverdag. Og hvordan overbeviser du chefen om, at udgiften er investeringen værd?

Book en times gratis og uforpligtende karrieresparring hos os

Så hjælper vi dig med at matche dine karrieredrømme og din situation med efteruddannelse, som giver mening for netop dig.