Webinar: Er en bestyrelsesuddannelse det rette for dig?

Sted:

Online (Microsoft Teams)

Tid:

Efteruddannelse Kursister Gruppearbejde 2021 080

Er du i tvivl, om en bestyrelsesuddannelse er noget for dig? Vil du vide hvad den kan gøre for dig og din karriere? Så tilmeld dig dette webinar, der på 1 time gør dig klogere på dit valg.

TILMELDINGEN ER LUKKET.

Som medlem af en bestyrelse påtager du dig både spændende opgaver og et stort ansvar - uanset om du sidder i bestyrelsen for en lokal frivillig forening, en af de mange SMV'er i Danmark, eller en stor international virksomhed.

På webinaret møder du Karina Boldsen og Conny Thoftdahl Westphall, der er nogle af de bærende nøglepersoner i den akkrediterede bestyrelsesuddannelse på Erhvervsakademi Aarhus.

Karina og Conny vil præsentere hvorfor bestyrelsesuddannelse er efterspurgt i markedet, og vil desuden klæde dig på med al den viden, du behøver for at træffe det rigtige valg af bestyrelsesuddannelse.

5 ting du får svar på

  • Hvorfor er det en god ide at tage en bestyrelsesuddannelse?
  • Hvad betyder akkrediteret og hvad indebærer det?
  • Hvad mener vi, når vi siger at uddannelsen er praksisnær?
  • Hvem deltager på bestyrelsesuddannelsen?
  • Hvilket valg er rigtigt for dig?
Karina

Karina Boldsen

Karina har dedikeret sit arbejdsliv til professionelt bestyrelsesarbejde og hjælper andre med en karriere i bestyrelsesarbejdet. Karina er strategisk samarbejdspartner på bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus. Til dagligt driver hun AROSBOARD, som bl.a. rekrutterer til bestyrelsesposter, og derudover har hun udgivet bestyrelsesmanualen 'De 7 trin'.

Mød Karina på LinkedIn
Conny Westphall

Conny Thoftdahl Westphall

Conny er chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus og har siden 2017 arbejdet med indhold, facilitering og partnerskabet omkring Bestyrelsesuddannelsen. Hendes fokus er at facilitere i undervisningslokalet og sikre at viden, platform og rammer er optimal for den praksisnære oplevelse og læring.

Mød Conny på LinkedIn

Tilmeldingen er lukket

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig webinaret.