Hvorfor er efteruddannelse godt for virksomheden?

6 grunde til chefen

1. Virksomheden nyder godt af studiet fra dag ét

Kommer din medarbejder på efteruddannelse, er det med til at løfte virksomheden i praksis. Både undervisning og opgaver kobler ny viden og nye teorier på medarbejderens arbejde og de udfordringer, medarbejderen møder dagligt. Også i netværksgrupperne arbejder deltagerne med, hvordan de hver især kan bruge værktøjerne i virksomheden.

2. Hold fast på medarbejderne!

De færreste danskere kan sidde med de samme arbejdsopgaver hele livet. Efteruddannelse løfter din medarbejder i en ny retning og giver flere kvalifikationer. Gevinsten er ny appetit på opgaverne og mere arbejdsglæde, og medarbejderen får lettere ved at omstille sig til fremtidens forandringer. Når I skal tiltrække de bedste kandidater, er det et plus, at virksomheden udvikler sine medarbejdere igennem efteruddannelse, samtidig med at de gode medarbejdere bliver hos jer, når de oplever, at de får udviklingsmuligheder.

3. Investér i udvikling

Igennem undervisning og opgaver udvikler medarbejderen nye tiltag og idéer til arbejdspladsen, så den tid, der bliver brugt på uddannelsen, kommer retur. Studerende har adgang til individuel vejledning fra underviserne, som alle kommer fra erhvervslivet og har praktisk erfaring med fra deres fag, og de bidrager derved også til at forretningsudvikle virksomheden.

4. En god forretning

På efteruddannelse får medarbejderen de nyeste tendenser indenfor sit fagområde med hjem. Det placerer jer i front med nye værktøjer og nye metoder indenfor jeres branche, og det sikrer, at I styrer virksomheden i en fremtidssikret retning. Med flere kompetencer i værktøjskassen kan medarbejderen også udføre opgaver, som virksomheden før måtte sende ud af huset.

5. Styrker samarbejds- og konkurrenceevnen

Din medarbejder udvikler nye netværk på tværs af virksomheder og brancher og får inspiration af at se, hvordan andre løser udfordringer. Det giver en sund og stærk arbejdsplads at have innovative medarbejdere, og det er godt for virksomhedens konkurrenceevne. Samarbejdet på efteruddannelserne foregår i teams og styrker de tværfaglige kompetencer.

6. Høj kvalitet og mulighed for støtte

Køber I en efteruddannelse på Erhvervsakademi Aarhus får I uddannelse af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Hvad enten I har brug for at løfte en enkelt medarbejder eller et helt team, har I ofte mulighed for at søge hel eller delvis dækning af deltagerbetaling fra forskellige puljer og ordninger.