Forberedelseskurser og rådgivning der ruster dig til din efteruddannelse

Vores kurser og gratis rådgivning hjælper dig med at komme godt igennem din efteruddannelse.

For nogle kan det virke overvældende, at starte på en efteruddannelse. Især hvis det er noget tid siden, at du sidst var studerende eller noget tid siden du sidst har læst faglige bøger og skrevet opgaver i en studiesammenhæng.

Måske føler du dig ikke helt parat til at skulle på skolebænken igen, eller er afskrækket ved tanken om at skulle til eksamen.

Bare rolig for vi vil meget gerne dele ud af alle vores erfaringer, så du kommer godt tilbage på skolebænken.

Vi tilbyder forskellige kurser, der blandt andet hjælper dig til, at blive mere tryg når du skal skrive studieopgaver. Eller hvad med et studieteknik-kursus, hvor du lærer om forskellige studie- og læseteknikker.

Kursus i studieteknik

Inden du starter på skolebænken igen, kan du tage et kursus i studieteknik, der gør dig mere rustet og forberedt til at studere igen.

På kurset får du indblik i, hvad det kræver at læse på en kompetencegivende videregående uddannelse på deltid. Her lærer du blandt andet om læseteknikker og hvordan du bruger din tid mest effektivt.

Er du eksempelvis i tvivl om hvordan du bedst stykker din dagligdag sammen når undervisning, forberedelse og eksamen skal have plads? Så kan vi hjælpe dig med at få overblikket og vise dig hvordan du kan planlægge din hverdag.

Studieteknik

Startdato: 31-01-2022

Pris: 400 kr.

Tidspunkt: 17:30-21:00

Læs mere

Kursus i opgaveskrivning

På kurset bliver du bedre i stand til at skrive opgaver i forbindelse med dit studie. Her vil du blive introduceret til forskellige former for skriftlige eksamensopgaver, som du vil kunne møde i løbet af dit uddannelsesforløb.

Kurset er målrettet til dig, der enten er i gang eller skal i gang med en diplomuddannelse.

Kurset er oplagt til dig, hvor det er lidt tid siden, at du sidst var studerende, og hvor det er længe siden, at du sidst har skrevet opgaver i en studiesammenhæng.

Generel metode og opgaveskrivning

Startdato: 25-01-2022

Pris: 500 kr.

Tidspunkt: kl. 17.30-21.00

Læs mere

Få gratis studie- og karrierevejledning

Uanset hvor du står, er vi nysgerrige på, hvor du kommer fra, og hvor du gerne vil hen. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få overblik over dine muligheder og et godt afsæt til at vælge et uddannelsesforløb, som passer til dig.

Har du brug for at blive guidet i dit valg, vil vores studievejledere gerne sparre med dig. Du behøver ikke at have en klar plan for at henvende dig – fortæl os dine overvejelser og så går vi på opdagelse sammen.

Læs mere om dine muligheder om studievejledning, eller book en times gratis og uforpligtende karrieresparringssamtale.

Gode råd

  • Når du skal vælge uddannelsesretninger, så gå efter dine interesse og sørg for at have en indre motivation
  • Hvis du er i tvivl om dine muligheder, så tag endelig fat i vores studievejledning og få en snak om, hvilket niveau, der passer til dig, og hvad du kan forvente på de forskellige uddannelser
  • Hvis det er noget tid siden du sidst har været på skolebænken, anbefaler vi at du tager studieteknikkurset før du begynder på din uddannelse. Så du er godt forberedt på hvordan det er at studere