Salling Group diplomuddannelse i ledelse

Salling Group - Diplomuddannelse i ledelse for varehuschefer

Salling Group ønskede at ruste deres varehuschefer til fremtidens udfordringer ved at højne uddannelsesniveauet og give nye kompetencer.

Særligt i butiksleddet er der en massiv praktisk erfaring, og målet var at binde den op på praksisnær teori og give et styrket fundament for refleksion over egen ledelsespraksis. Det skulle sikre både udvikling og fastholdelse af helt centrale personer i organisationen.

Med diplomuddannelsen i ledelse fik de en uddannelse, hvor cheferne hele vejen igennem forløbet arbejdede med deres egen solide, praktiske ledelseserfaring i Salling Group, så det lærte blev direkte anvendeligt i dagligdagen. Dermed blev det omsat til konkret værdi og effekt på tværs af organisationen.

”Erhvervsakademi Aarhus matcher godt det, vi var på udkig efter. Fx har deres efteruddannelsesafdeling kompetente undervisere med praktisk erfaring, som forstår vores hverdag og ikke gør tingene for teoretiske og nørdede.”

Sådan udtaler Joachim Nisgaard, der er tidligere Group Senior Director, Head of HR Bilka, BR & Talent Management.

Om uddannelsesforløbet

Salling Group har fået udviklet en fuld diplomuddannelse i ledelse, hvor indholdet er tonet særligt til dem som virksomhed.

Det er bl.a. kendetegnet ved, at valgfagene er udvalgt efter de fokusområder, cheferne har i deres daglige arbejde. Derudover blev forløbet tilrettelagt, så det spiller bedst muligt sammen med de travle perioder i branchen.

Uddannelsen blev gennemført som internater, så cheferne kunne få rig mulighed for at netværke og erfaringsudveksle på tværs af organisationen. Salling Group har igangsat flere hold af diplom i ledelse, så de nye kompetencer kan nå endnu bredere ud i organisationen.

Salling Group Diplomuddannelsen I Ledelse Erhvervsakademi Aarhus 2021

Salling Group dimitterer første hold på diplomuddannelsen i ledelse

En række varehus- og distriktschefer på tværs i organisationen har afsluttet et treårigt forløb på diplom i ledelse. Forløbet er en del af Salling Groups strategiske kompetenceudvikling for ledere.

Læs historien her

Vil du høre mere? Så kontakt:

Peter Brandt-Clausen

Telefon

7228 6176

Stilling

chefkonsulent