Lederudviklingssamtaler

For at udvikle dig som leder, er vigtigt at du vælger en vej som matcher dine behov og din kontekst - og som giver dig det størst mulige udbytte i forhold til det, du gerne vil.

På Erhvervsakademi Aarhus kan du få en uforpligtende lederudviklingssamtale, som giver dig overblikket og hjælp til at søge den uddannelse, det kursusforløb eller den konsulentydelse, som passer til dine individuelle behov. Målet er at skabe overblik - og give dig et godt afsæt for at vurdere, hvad der vil være det rigtige for dig.

Med fokus på dine behov

Med samtalen kan du få en overordnet introduktion til veje og fokusområder inden for lederudvikling - og et mere detaljeret indblik i mulighederne på Erhvervsakademi Aarhus. Måske ønsker du at styrke dine kompetencer i at arbejde professionelt med strategi, forandringsprocesser og kommunikation?

Måske ønsker du at sætte fokus på din personlige udvikling som leder, ledelse af medarbejdere og ledelse af grupper og teams? Måske er der noget helt andet på agendaen. Omdrejningspunktet er dine kompetencer – og dine ønsker om udvikling.

Få overblik over dine muligheder

Der findes mange muligheder for lederudvikling på Erhvervsakademi Aarhus. En akademiuddannelse, diplomuddannelse, eller et kursus i fx projektledelse er bare nogle af dem. Til samtalen giver vi dig overblikket og går i dybden med de forløb, der ligger i tråd med dine individuelle behov. Og er I en gruppe af ledere, der gerne vil af sted på uddannelse sammen, udvikler vi gerne et skræddersyet forløb i tæt dialog med jer.

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op , så vi kan aftale en tid til din lederudviklingssamtale. Du kan også ringe til os på telefon 7228 6100 eller send en e-mail til ledelsehr@eaaa.dk - så hjælper vi dig videre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. e-mail.