Få en times gratis lederudviklingssamtale

Book tid til rådgivning hos en af vores erfarne konsulenter og få hjælp til at vælge præcis det lederuddannelsesforløb, som passer til dig og din situation.

Der er mange muligheder for at få nye lederkompetencer hos Erhvervsakademi Aarhus. Med en lederudviklingssamtale bliver du sporet ind på netop den kompetenceudvikling, som passer til dig, din karriere og dit ønske om udvikling.

Sparring med afsæt i dine behov

Til samtalen fortæller du os om din baggrund, din erfaring og dine karriereønsker – så vores rådgivning kan tage udgangspunkt der, hvor du er netop nu. Bagefter gør vi dig klogere på efteruddannelse inden for ledelse og dykker ned i fx uddannelsesniveauer, fag, fleksibilitet og arbejdsmængde. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål og få sparring på netop dine individuelle behov og ønsker.

Vi sætter 1 time af til mødet. Vi kan mødes på teams, snakke i telefon eller du kan komme og besøge os på Ringvej Syd 104 i Viby. Samtalen er uforpligtende, og vi vejleder dig professionelt og uvildigt med udgangspunkt i dig og din situation.

Bliv ringet op for at booke en tid til samtale

Udfyld formularen. Så ringer vi dig op for at aftale, hvornår det passer dig med en times gratis lederudviklingssamtale.

Kan du ikke vente? Så fang os allerede nu på telefon 7228 6100.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.