Gratis Lederudviklingssamtale Hos Erhvervsakademi Aarhus

Få en times gratis lederudviklingssamtale

Book tid til rådgivning hos en af vores erfarne konsulenter og få hjælp til at vælge præcis det lederuddannelsesforløb, som passer til dig og dine ambitioner.

Der er mange muligheder for at få nye lederkompetencer. Med en lederudviklingssamtale bliver du sporet ind på netop den kompetenceudvikling, som passer til dig, din karriere og dit ønske om udvikling.

Til samtalen fortæller du os om din baggrund, din erfaring og dine karriereønsker – så vores rådgivning kan starte der, hvor du er netop nu. Bagefter gør vi dig klogere på efteruddannelse inden for ledelse og dykker ned i fx uddannelsesniveauer, fag, fleksibilitet og arbejdsmængde. 

Samtalen er uforpligtende, og vi vejleder dig professionelt og uvildigt med udgangspunkt i dig og din situation.

Book lederudviklingssamtale her

Udfyld formularen. Så ringer vi dig op for at aftale, hvornår det passer dig med en lederudviklingssamtale. Samtalen kan foregå som fysisk møde, pr. telefon eller online – det aftaler vi.

Kan du ikke vente? Så fang os allerede nu på telefon 7228 6100.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Går du også med tanker om et anderledes og rigere arbejdsliv?

Så gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og se, hvilke muligheder efteruddannelse kan åbne for dig.

Få inspiration til din karriere her